Sparingpartner Cheb

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sparingpartner Cheb  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Sparingpartner Cheb
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pepa

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 2:58 pm    Předmět: Sparingpartner Cheb Odpovědět s citátem

Zdravím borce, borkyně a borčata, země je kulatá a sparingpartnerů není nikdy dost.

Teď vážně, vzhledem k tomu že chodím věčně sám cvičit bych docela rád našel nějaké sparingparnera do posilovny.

Chodím víceméně vždy od 18:00h 3-4x týdně. Posilovnu mám v baráku celkem slušně vybavenou, tu najdete i v topicu "posilovna pepy z chebu", jen tak namátkou můžu napsat že tam je klec, lavice polohovatelná, protisměrný kladky, vrchní a spodní kladka, předkopy a zákopy všech druhů, multipress, legpress a hackendřep, lýtka vestoje i v sedě, latpulldown a bench v sedě, plus ještě něco se tam najde... jednoručky od 4kg až klidně po 2*60kg, nakládačky taky ale vzhledem k ose, řekněme do 200kg při dřepu, u MT je to asi jedno.

Docela rád bych kdyby se někdo ozval aby to nebyl příležitostný cvičenec a honič bicepsu, jedu všechno a je pro mně priorita přibírat.

Taky by bylo asi dobré kdyby jeden nezvedal vyloženě 10kg a duhej 100kg ale zapálenej začátečník mi taky nevadí stejně tak jako někdo kdo na tom bude lépe než já.
Přesto raděj uvedu nějaké výkony pro orientaci: dřep 150x5, MT:2*170kg, BP: 2*115, přítahy VČ: 8*100kg.

To je asi vše, jedná se tedy o Cheb, bydlím kousek od hradčan, respektive mezi hradčany a novasem. Blišší info přez PM nebo mailem atd.

Díky...

(Nebejvávalo tu něco jako seznamka tak i na sparingy?)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pepa

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čmelák Igor opakuje svojí výzvu!

To se tu fakt nikdo nenajde...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: