Ahoj, mam takovy maly problem.. Pracuju na tri smeny, nijak extra mi to nevadi a vydelam si i relativne dost penez, takze praci nechci menit.. Ale mam dost velky problem se spankem... Pokud delam tyden nocni smeny, tak nasledujici tyden jsem na ranni nebo na odpoledni minimalne 2-3 dny nepouzitelny a dost me to omezuje i pri cviceni... Jsem zkratka rozbity jak kdybych byl po nejakem mejdanu a telo prakticky vubec nevi kdy ma spat, takze se mi dost casto stava ze vstanu treba ve dve rano a uz neusnu.. Pak si dam ranni smenu a po praci nejsem schopny odcvict absolutne nic, protoze se mi chce spat.. Kdysi jsem tenhle problem, ktery se mi vlastne deje pravidelne kazde tri tydny resil alkoholem... Lahev vina spolehlive zabrala.. Ale ted zaprve nemuzu prijit do prace a nadychat a za druhe to zrovna neni extra dobre pro zivotospravu... A proto me docela zacali zajimat nejake poradne prasky na spani, ktere me spolehlive sestreli na 7-8 hodin... Zjistil jsem ze takove ty prirodni radoby pilule na spani, ktere nejsou na predpis, se mnou nic nedelaji, takze potrebuju nejaky super utlumovak :-D Ma s tim nekdo z vas nejake zkusenosti? Ja myslim ze jednou za tri tydny by me to nemuselo az tak uskodit...
Vseobecne se rika, ze praskam na spani se pokud mozno vyhnout, ale to urcite vis. Samozrejme nejsem doktor, jen moje vlastni zkusenost (taky uz jsem se na ne musel parkrat obratit): Radsi jednou za tri tydny, jak rikas, si dat ten jeden prasek, nez se trapit totalne vycerpanej nekolik dni. Prijde mi to jako mensi zlo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru