| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tony82
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 10:44 am Předmět: vločky jako snídaně nestačí |
|
|
Zdravím ve spolek.
Mám dotaz, když ráno snídám 100g vlocek s mlékem plus banan nebo jablko,
tak mam pořád pocit hladu.
V podstatě mám pořád pocit hladu, dokud do sebe nedostanu nějaký bilkoviny (slaná snídaně).
Někde jsem četl, že jsou typy lidí, co by neměli po ránu tolik sacharidu, že je pro ně lepší víc bílkovin. všude čtu, jak se má poslouchat tělo. a to mi po dnešní snídani v 9.00 stále kvičí, at už si dám ten steak co mam na oběd. co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
člověk

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
tak sněz těch vloček více
a mezi obědem a snidani si dej ještě svačinu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
Já mám v netréninkový den na snídani 180g o.vloček, 0,4l mléka, 30g wpc, 16g arašídového másla, lžíce kokosu a 5g hydrolyzovaného kolagenu...snídám v 6h ráno a obědvám ve 12h. Hlad mezi tím opravdu nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Tony82
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
klasicky si davam 3 vajicka chleba. ale snazim se o zmenu.tak to prokladam vlockama, ale to jak si nefunguje.porad mam pocit hladu.budu muset najít nějaký recepty.abych to měnil.přeci jenom vajíčka dokola, to není uplne ono :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
Taky záleží, kolik vážíš. 100 g vloček ráno může někomu stačit k přejedení a někomu ne... Zkus přidat třeba vejce natvrdo, klidně jen jedno a poslouchat svoje tělo. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:23 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | člověk napsal: | tak sněz těch vloček více
a mezi obědem a snidani si dej ještě svačinu... |
doporucil bych opet koryto plny vlocek |
když myslíš
|
|
| nahoru |
|
 |
Tony82
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:58 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | člověk napsal: | tak sněz těch vloček více
a mezi obědem a snidani si dej ještě svačinu... |
doporucil bych opet koryto plny vlocek | Spravne,na 70ti dekach vlocek uz se da pekne potrenovat. Samozrejme pokud k tomu pridas pul kila chleba tak to de lip.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
osobne jeste pridavam do proteinu cca 500g bile mouky, pekne to zasyti, idealni po treninku, kdyz telo vyzaduje potrebne ziviny  (nebo i po ranu, dokaze skvele zastavit rozklad svaloviny) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědavej kdo první přijde s tím. ze se mu nevejde 500g mouky do šejkru _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
Je dulezite tu mouku vkladat po lzicich do ust a zapijet vodou, protoze pri zaliti a protrepani v sejkru by doslo k znehodnoceni te mouky, stejne jako u kreatinu monohydratu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | Je dulezite tu mouku vkladat po lzicich do ust a zapijet vodou, protoze pri zaliti a protrepani v sejkru by doslo k znehodnoceni te mouky, stejne jako u kreatinu monohydratu |
a musite to delat v minimalne -3 stupních... to zlepsi vstrebatelnost... a voda nesmi byt moc tvrda, proto do mouky preventivne trochu calgonu
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
Správně bys měl tu mouku prosít, než to začneš míchat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |