Grand Nutrition whey 80 - zkušenosti?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grand Nutrition whey 80 - zkušenosti?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Grand Nutrition whey 80 - zkušenosti?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Voita

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 6:22 am    Předmět: Grand Nutrition whey 80 - zkušenosti? Odpovědět s citátem

Ahoj, dostal jsem od přítulkyně tento protein, pro mne neznámý výrobce. Velké 3kg balení za podezřele malé peníze, je napytlíkován jako kokain :D Už někdo z vás měl tu čest? Je to ok nebo patok?? Ale voní hezky...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sabaton

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2016 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem jednou čest ochutnat protein s Acesulfamem K a chuť byla pro mě osobně trochu více " chemická ", což dávám za vinu právě obsaženému acesulfamu. Už dlouhodobě se výrobkům, které jej obsahují vyhýbám ( stejně sacharinu, aspartamu apod. ).

Jinak když jsem si kdysi vybíral jaký protein brát, pročetl jsem spoustu článků. A utkvěl mi jeden v paměti a podařilo se mi jej najít.

citace:
Co do PROTEINU nepatří!

Hydrolyzát kolagenu – nejhorší prohešek dávám hned na první místo. A ne, opravdu nepřejímám alibizmus typu "dbáme na to, aby naši zákazníci měli zdravé klouby", nebo "chceme, aby bílkoviny v proteinovém přípravku byly z různých zdrojů", to opravdu ne. Jednou pro vždy otevřeme oči a zavrhněme všechny produkty, které obsahují ve svém složení hydrolyzát kolagenu. "Vyvařené kůže, kopyta a podobné" s minimální vstřebatelností opravdu nemáme důvod konzumovat. V tom se jistě shodneme. Abych vás ale neházel přímo k hotovému.

Často se setkáte s tím, že výrobce uvádí ve složení hydrolyzát kolagenu. Vy samozřejmě nemusíte zcela přesně tušit, o co jde. Jedná se v podstatě o bílkovinu získanou z hovězích nebo vepřových "zbytků", tedy kůží, ocásků nebo kostí a kližek. Tato bílkovina, ač je hydrolyzovaná, má velmi malou využitelnost okolo 25 %, stejně jako velmi špatnou stravitelnost, kterou doprovází pocit těžkého žaludku, křeče v žaludku a plynatost. To je něco, co jistě nepotřebujete, zvláště když se snažíte v posilovně vydat nějaký výkon. Výrobce se tímto snaží pouze "uměle" navýšit množství proteinu v přípravku za pomoci nekvalitní bílkoviny.

Nejsem odborník na výživu a možná mi někdo vysvětlí, že " moudro ", které jsem získal z tohoto článku je naprostá blbost, ale já osobně se tedy výrobkům s hydrolyzovaným kolagenem vyhýbám. :)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: