Další jidelák ke kontrole

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další jidelák ke kontrole  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Další jidelák ke kontrole
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vico

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 5:26 pm    Předmět: Další jidelák ke kontrole Odpovědět s citátem

Zdar, každej druhej sem dává jídeláky ke kontrole tak proč to tu taky jednim navíc nezaspamovat že. Je mě 26 - 114 kg cca 21%bf Jdu do diety. Dle if na hubnutí cca kila týdně bych měl být v kalorickém deficitu cca 1200kcal /den. Tréninky Po/ st/pá vzpírání cca 1,5-2 hoďky dále út/čt rugby 1,5h so regenerace bazén, ne volno.

Jídelák
1. 100g Vločky, 30g protein , 20 arašíd máslo / nebo 5xvejce + 72gžitnej chleba mastermacher
2.Cottage
3.250g kuřecí + 120g basmati rýže (500g brambory) + 30g chilli omáčka
4.250g Tvaroh + 30g jahodový džem
5.200g Tuňák / vepřová panenka / falešná svíčková +200g zelený fazolky

Suplementy +6g bcca + 5 g Glutamine + 10g kreatine + vitaminy

Za den je to cca 2100 kcal /200g bilkoviny ,150 sacharidy, 80 tuky.

Je to složením v pořádku nebo je to na hubnutí na dvě věci? díky

Naposledy upravil Vico dne út únor 11, 2014 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to v poradku,ale
mas sachry tak silene nizko, ze se telo za chvilku sekne a nic nezhubnes
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
je to v poradku,ale

nedaří se hubnout? přidej sacharidy tenhle jídelníček je souhrn všeho špatného, co si běžná populce myslí o hubnutí. 114kg řízek má baštit 2000kcal denně? A ještě u toho aktivně sportovat? a to jako jak? A jojo efekt známe?

Jestli chceš moji radu - sebrat sacharidy (víceméně všechny), bílkoviny nech, přidej tuky a dávej aspoň 500g zeleniny denně. Nikdy neměj hlad, vždy jez do sytosti a podkožního tuku se zbavíš velmi rychle. Ale není to jediný způsob, jenom jedna z možností.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já proti stravě B+T nic nemám, ale když je to tak super, tak např. kulturisti (narutálové) nedrží tento typ diety?
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

B+T tě dostane bez kalorického deficitu na přirozené množství podkožního tuku (liší se geneticky), kulturisté musí být rýsnutí tak, až to zdravé není :)

Navíc B+T není ani tolik dieta, spíš jako životní styl. Nebo aspoň já to tak chápu..
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok díky za vysvětlení. Já jsem B+T zkoušel, nebylo to špatné, ale moje cíle jsou jiné. :)
Vico

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
je to v poradku,ale

No a udělat mini sach. vlny? 2dny sachry 100 a další dva 200?

Já jsem ještě před dietou nastavil cca dva měsíce ustáleně 220B 300-400 S a 100g tuku a přibíral jsem + jsem byl každou chvíli nafouklej jak prase a přibral jsem ze 110 na 115.

Když se to 14 dní nebude hýbat tak teda zkusim vynechat ty sachry = to se tedy jedná o ckd?
Neni to pro mě horší? Ckd se prý nedoporučuje silově vytrvalostním sportovcům.
Měl jsem v plánu když to nepůjde tak zase nasadit vlny ale to neni dlouhodobě prý dobrý (už jsem je jel 2 roky zpátky a dobře jsem hubnul - nuly mě nedělaly žádnej problém)

Ano mam 114 kg - ale když si to vemu tak aktivní hmota je jen cca 90 kg nemělo by se tedy vycházet z téhle váhy? Nač živit těch 20 kg zátěže?
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
B+T tě dostane bez kalorického deficitu na přirozené množství podkožního tuku (liší se geneticky), kulturisté musí být rýsnutí tak, až to zdravé není :)

Navíc B+T není ani tolik dieta, spíš jako životní styl. Nebo aspoň já to tak chápu..

Čau, hodlám buď za 2 nebo 6 týdnů zkusit nějakou dietu, B+T stravování mi přijde dost zajímavé, mohl bys hodit odkaz na nějaké články? Popřípadě tvoje osobní zkušenosti? Díky.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde o to, ze by to nefungovalo, fungovat bude, ale otazka je, na jak dlouho a co to provede s organismem
to ze jsi nafoukly a ze jsi tak pribral...bych spis rekl, ze jsi mel problemy s travenim nez s cim jinym
zkus paleo nebo warrior diet
Luster

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Ok díky za vysvětlení. Já jsem B+T zkoušel, nebylo to špatné, ale moje cíle jsou jiné. :)

A jaky sou teda tvoje cile a jak se ti dari k nim blizit?
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Moocha napsal:

Čau, hodlám buď za 2 nebo 6 týdnů zkusit nějakou dietu, B+T stravování mi přijde dost zajímavé, mohl bys hodit odkaz na nějaké články? Popřípadě tvoje osobní zkušenosti? Díky.

Kdyžtak mi pošli mail na PM, pošlu ti fajn článek.

Osobní zkušenosti ve zkratce - všichni lidé, které znám a jedou to, mají stejné příznaky - super trávení, superpevné bobkování, hodně energie, ztráta tuku

A další otázky rád zodpovím
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:

Když se to 14 dní nebude hýbat tak teda zkusim vynechat ty sachry = to se tedy jedná o ckd?
Neni to pro mě horší? Ckd se prý nedoporučuje silově vytrvalostním sportovcům.
Měl jsem v plánu když to nepůjde tak zase nasadit vlny ale to neni dlouhodobě prý dobrý (už jsem je jel 2 roky zpátky a dobře jsem hubnul - nuly mě nedělaly žádnej problém)

Ano mam 114 kg - ale když si to vemu tak aktivní hmota je jen cca 90 kg nemělo by se tedy vycházet z téhle váhy? Nač živit těch 20 kg zátěže?

B+T můžeš jet ve všech sportech. Problém může nastat jen při snaze o nabrání svalové hmoty. Dřív jsem to zkoušel a pohořel. Momentálně to zkouším znova a uvidím, jak to dopadne.

BTW: Tělesný tuk je živá složka. Věř tomu nebo ne, tuk při stravě založené na sacharidech taky žere. Proto obézní lidé mívají méně energie i přes to, že hodně jí.
Vico

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže b+t je v pohodě jet dlouhodobě?
Jak je to tedy s nastavenim B+T? Když ta nizkosacharidovka nebude fungovat tak bych to zkusil touhle cestou.
Jaký bývají týdenní úbytky? v dubnu začínají závody a chtěl bych pod 105.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:
Takže b+t je v pohodě jet dlouhodobě?
Jak je to tedy s nastavenim B+T? Když ta nizkosacharidovka nebude fungovat tak bych to zkusil touhle cestou.
Jaký bývají týdenní úbytky? v dubnu začínají závody a chtěl bych pod 105.

v cem zavodis?
jinak tempo hubnuti je cca 1% za tyden, takze by jsi to stihal
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znova říkám, že nízkosacharidová-vysokotuková strava (B+T) je spíš životní styl, než dieta. Hlavní kouzlo je v tom, že můžeš pořád hodně a chutně jíst, nikdy nemáš hlad a tak nenastane ani jojo efekt. Jak rychle půjde tuk dolů sice nevím, ale mohlo by to jít rychle, když se budeš pořádně ládovat a zapomeneš na mýty a nesmysly typu kalorické restrikce.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další jidelák ke kontrole Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: