|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vico
|
Zaslal: út únor 11, 2014 5:26 pm Předmět: Další jidelák ke kontrole |
|
|
Zdar, každej druhej sem dává jídeláky ke kontrole tak proč to tu taky jednim navíc nezaspamovat že. Je mě 26 - 114 kg cca 21%bf Jdu do diety. Dle if na hubnutí cca kila týdně bych měl být v kalorickém deficitu cca 1200kcal /den. Tréninky Po/ st/pá vzpírání cca 1,5-2 hoďky dále út/čt rugby 1,5h so regenerace bazén, ne volno.
Jídelák
1. 100g Vločky, 30g protein , 20 arašíd máslo / nebo 5xvejce + 72gžitnej chleba mastermacher
2.Cottage
3.250g kuřecí + 120g basmati rýže (500g brambory) + 30g chilli omáčka
4.250g Tvaroh + 30g jahodový džem
5.200g Tuňák / vepřová panenka / falešná svíčková +200g zelený fazolky
Suplementy +6g bcca + 5 g Glutamine + 10g kreatine + vitaminy
Za den je to cca 2100 kcal /200g bilkoviny ,150 sacharidy, 80 tuky.
Je to složením v pořádku nebo je to na hubnutí na dvě věci? díky
Naposledy upravil Vico dne út únor 11, 2014 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 11, 2014 5:33 pm Předmět: |
|
|
je to v poradku,ale
mas sachry tak silene nizko, ze se telo za chvilku sekne a nic nezhubnes _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 11, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | je to v poradku,ale
mas sachry tak silene nizko, ze se telo za chvilku sekne a nic nezhubnes |
nedaří se hubnout? přidej sacharidy tenhle jídelníček je souhrn všeho špatného, co si běžná populce myslí o hubnutí. 114kg řízek má baštit 2000kcal denně? A ještě u toho aktivně sportovat? a to jako jak? A jojo efekt známe?
Jestli chceš moji radu - sebrat sacharidy (víceméně všechny), bílkoviny nech, přidej tuky a dávej aspoň 500g zeleniny denně. Nikdy neměj hlad, vždy jez do sytosti a podkožního tuku se zbavíš velmi rychle. Ale není to jediný způsob, jenom jedna z možností.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 11, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
Já proti stravě B+T nic nemám, ale když je to tak super, tak např. kulturisti (narutálové) nedrží tento typ diety? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 11, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
B+T tě dostane bez kalorického deficitu na přirozené množství podkožního tuku (liší se geneticky), kulturisté musí být rýsnutí tak, až to zdravé není :)
Navíc B+T není ani tolik dieta, spíš jako životní styl. Nebo aspoň já to tak chápu..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 11, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
Ok díky za vysvětlení. Já jsem B+T zkoušel, nebylo to špatné, ale moje cíle jsou jiné. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | je to v poradku,ale
mas sachry tak silene nizko, ze se telo za chvilku sekne a nic nezhubnes |
No a udělat mini sach. vlny? 2dny sachry 100 a další dva 200?
Já jsem ještě před dietou nastavil cca dva měsíce ustáleně 220B 300-400 S a 100g tuku a přibíral jsem + jsem byl každou chvíli nafouklej jak prase a přibral jsem ze 110 na 115.
Když se to 14 dní nebude hýbat tak teda zkusim vynechat ty sachry = to se tedy jedná o ckd?
Neni to pro mě horší? Ckd se prý nedoporučuje silově vytrvalostním sportovcům.
Měl jsem v plánu když to nepůjde tak zase nasadit vlny ale to neni dlouhodobě prý dobrý (už jsem je jel 2 roky zpátky a dobře jsem hubnul - nuly mě nedělaly žádnej problém)
Ano mam 114 kg - ale když si to vemu tak aktivní hmota je jen cca 90 kg nemělo by se tedy vycházet z téhle váhy? Nač živit těch 20 kg zátěže?
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | B+T tě dostane bez kalorického deficitu na přirozené množství podkožního tuku (liší se geneticky), kulturisté musí být rýsnutí tak, až to zdravé není :)
Navíc B+T není ani tolik dieta, spíš jako životní styl. Nebo aspoň já to tak chápu.. |
Čau, hodlám buď za 2 nebo 6 týdnů zkusit nějakou dietu, B+T stravování mi přijde dost zajímavé, mohl bys hodit odkaz na nějaké články? Popřípadě tvoje osobní zkušenosti? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
nejde o to, ze by to nefungovalo, fungovat bude, ale otazka je, na jak dlouho a co to provede s organismem
to ze jsi nafoukly a ze jsi tak pribral...bych spis rekl, ze jsi mel problemy s travenim nez s cim jinym
zkus paleo nebo warrior diet _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Ok díky za vysvětlení. Já jsem B+T zkoušel, nebylo to špatné, ale moje cíle jsou jiné. :) |
A jaky sou teda tvoje cile a jak se ti dari k nim blizit? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Moocha napsal: | B+T tě dostane bez kalorického deficitu na přirozené množství podkožního tuku (liší se geneticky), kulturisté musí být rýsnutí tak, až to zdravé není :)
Navíc B+T není ani tolik dieta, spíš jako životní styl. Nebo aspoň já to tak chápu.. |
Čau, hodlám buď za 2 nebo 6 týdnů zkusit nějakou dietu, B+T stravování mi přijde dost zajímavé, mohl bys hodit odkaz na nějaké články? Popřípadě tvoje osobní zkušenosti? Díky. |
Kdyžtak mi pošli mail na PM, pošlu ti fajn článek.
Osobní zkušenosti ve zkratce - všichni lidé, které znám a jedou to, mají stejné příznaky - super trávení, superpevné bobkování, hodně energie, ztráta tuku
A další otázky rád zodpovím
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: |
Když se to 14 dní nebude hýbat tak teda zkusim vynechat ty sachry = to se tedy jedná o ckd?
Neni to pro mě horší? Ckd se prý nedoporučuje silově vytrvalostním sportovcům.
Měl jsem v plánu když to nepůjde tak zase nasadit vlny ale to neni dlouhodobě prý dobrý (už jsem je jel 2 roky zpátky a dobře jsem hubnul - nuly mě nedělaly žádnej problém)
Ano mam 114 kg - ale když si to vemu tak aktivní hmota je jen cca 90 kg nemělo by se tedy vycházet z téhle váhy? Nač živit těch 20 kg zátěže? |
B+T můžeš jet ve všech sportech. Problém může nastat jen při snaze o nabrání svalové hmoty. Dřív jsem to zkoušel a pohořel. Momentálně to zkouším znova a uvidím, jak to dopadne.
BTW: Tělesný tuk je živá složka. Věř tomu nebo ne, tuk při stravě založené na sacharidech taky žere. Proto obézní lidé mívají méně energie i přes to, že hodně jí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:52 pm Předmět: |
|
|
Takže b+t je v pohodě jet dlouhodobě?
Jak je to tedy s nastavenim B+T? Když ta nizkosacharidovka nebude fungovat tak bych to zkusil touhle cestou.
Jaký bývají týdenní úbytky? v dubnu začínají závody a chtěl bych pod 105.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Vico napsal: | Takže b+t je v pohodě jet dlouhodobě?
Jak je to tedy s nastavenim B+T? Když ta nizkosacharidovka nebude fungovat tak bych to zkusil touhle cestou.
Jaký bývají týdenní úbytky? v dubnu začínají závody a chtěl bych pod 105. |
v cem zavodis?
jinak tempo hubnuti je cca 1% za tyden, takze by jsi to stihal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 11, 2014 8:57 pm Předmět: |
|
|
Znova říkám, že nízkosacharidová-vysokotuková strava (B+T) je spíš životní styl, než dieta. Hlavní kouzlo je v tom, že můžeš pořád hodně a chutně jíst, nikdy nemáš hlad a tak nenastane ani jojo efekt. Jak rychle půjde tuk dolů sice nevím, ale mohlo by to jít rychle, když se budeš pořádně ládovat a zapomeneš na mýty a nesmysly typu kalorické restrikce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|