Čavas,
pro lepší orientaci a analýzu (jasně, pro neukojitelnou potřebu pochlubit se taky) i já začínám vést log.
Je 19.6.14, muj cíl je si tenhle příspěvek za rok číst o 10kg větší, lepší a pravděpodobně o dost chudší

. Cílovka pro nabírání je pro mě váha 85kg s minimem tuku.
Současný stav:
Výška: 178cm / VŠE
Váha: 68kg
Ramena: dodám
Hrudník: dodám
Pas: dodám
Přes bicák: dodám
Stehno: dodám
Jídelníček viz obrázek níže.
[IMG]i62.tinypic.com/2ihnkhx.png[/IMG]
Nesuplementuju, krom
gaineru, který si dávám jen jako před/po tréninkáč. Časem plánuju zařadit ještě ráno do vloček, ale zatím není třeba.
Jinak je to tedy něco přes 2g bílkovin na kilo, což už se mi nedaří moc redukovat - ale stejně plánuju rychlej nárůst, tak aspoň nebudu muset tak často předělávat jídelák

a 6g sacharidů - jsem hodně silnej ektomorf, navíc díky skloubení práce-škola-přítulka jsem v permanentním stresu. Samozřejmě zařazuju hodně zeleniny a lepší tuky. Občas variace kuře/tuňák/ryba, rýže/těstoviny, rýže na
sladko/palačinky z vloček etc.
Trénink:
Jako první jsem si vybral klasickou objemovku, v plánu je jet ji ca 2 měsíce / dle účinnosti. Břicho jedu netréninkové dny dle BUDS programu (dodám video, hned jak si odkroutím 10 příspěvků):
Pondělí
dřepy 5x5
bench press 4x8
shyby širokým úchopem 5x5
millitary press 4x8
francouzské tlaky 3x5
bicepsové zdvihy 3x5
Středa
mrtvý tah 5x5
bench press hlavou nahoru 4x8
přítahy velké
činky 5x5
bicepsové zdvihy 2x8
tricepsové extenze s jednoručkou 2x8
Pátek
dřepy 4x8
bench press 5x5
kliky na bradlech se zátěží 4x8
shyby podhmatem 3x6
výpony na lýtka 5x15
--
Každopádně ale, pokud máte k tomuhle tréninku nějakou připomínku, zvlášť třeba pro (znovu)začátečníka, budu rád za každou radu. Stejně tak i jídelák, ale ten si troufnu říct, že je ok.
Něco k tomu, jak to tu povedu:
Budu zapisovat každej trénink, včetně pocitu. Na konci příspěvku pak dodám
zeleně , nebo
červeně , jestli jsem dodržel stravu. Druhej den pak ještě připíšu pocitovku po 24 hodinách a zas splnění/nesplnění jídla.
No a teď už do mě