|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dangroj
|
Zaslal: po únor 17, 2014 9:45 pm Předmět: HGH |
|
|
čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:02 pm Předmět: |
|
|
Ten dotaz je moc obecny...
Nicmene riskujes, ze se z tebe stane deda Simpson s brutalnima prackama
U rustaku a testaku a vsech injekcne podavanych veci je pomerne velky duraz kladeny na samotnou aplikaci. Podivej se na youtube, kde je x videii, kde doktor vysvetluje kam a jak a proc pichat rustak, nebo testak, stejne jako je tam milion prikladu zanetu, kdyz to nekdo pichne ne uplne dobre...
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:03 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Ten dotaz je moc obecny...
Nicmene riskujes, ze se z tebe stane deda Simpson s brutalnima prackama
U rustaku a testaku a vsech injekcne podavanych veci je pomerne velky duraz kladeny na samotnou aplikaci. Podivej se na youtube, kde je x videii, kde doktor vysvetluje kam a jak a proc pichat rustak, nebo testak, stejne jako je tam milion prikladu zanetu, kdyz to nekdo pichne ne uplne dobre... |
jsu ještě daleko od toho, abych něco bral.. spíš se jen ptám dopředu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:09 pm Předmět: Re: HGH |
|
|
| dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
Není vůbec žádný.Neexistuje žádný sportovní HGh.Ovšem pokud ti mohu poradit,tak si tyto myšlenky nech pouze v hlavě jako utopii,protože nevíš s čím by sis zahrával.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:14 pm Předmět: Re: HGH |
|
|
| Bara napsal: | | dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
Není vůbec žádný.Neexistuje žádný sportovní HGh.Ovšem pokud ti mohu poradit,tak si tyto myšlenky nech pouze v hlavě jako utopii,protože nevíš s čím by sis zahrával. |
ok, mohl bys mi to nějak blíž popsat, co jsi tím myslel, alespoň ve zkratce..
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:14 pm Předmět: Re: HGH |
|
|
| Bara napsal: | | dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
Není vůbec žádný.Neexistuje žádný sportovní HGh.Ovšem pokud ti mohu poradit,tak si tyto myšlenky nech pouze v hlavě jako utopii,protože nevíš s čím by sis zahrával. |
ok, mohl bys mi to nějak blíž popsat, co jsi tím myslel, alespoň ve zkratce..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:16 pm Předmět: Re: HGH |
|
|
| dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
ok, mohl bys mi to nějak blíž popsat, co jsi tím myslel, alespoň ve zkratce.. |
nevím co bys chtěl popsat
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:17 pm Předmět: Re: HGH |
|
|
| Bara napsal: | | dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
nevím co bys chtěl popsat |
mám si to nechat v hlavě jako utopii, tak předpokládám, že víš něco, co já ne, a proto mi to píšeš..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:45 pm Předmět: Re: HGH |
|
|
| dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
mám si to nechat v hlavě jako utopii, tak předpokládám, že víš něco, co já ne, a proto mi to píšeš.. |
Ano,já o něm vím prakticky vše známe včetně osobních zkušeností a ty o něm víš kulový.Stačí to tak? Ne fakt,ruce pryč a myslím to dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:51 pm Předmět: Re: HGH |
|
|
| Bara napsal: | | dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
mám si to nechat v hlavě jako utopii, tak předpokládám, že víš něco, co já ne, a proto mi to píšeš.. |
Ano,já o něm vím prakticky vše známe včetně osobních zkušeností a ty o něm víš kulový.Stačí to tak? Ne fakt,ruce pryč a myslím to dobře |
já sem ti moc vděčnej za to, že mi chceš poradit .. ale pochopíš snad, že v dnešním světě nestačí spolíhat na něčí čestný slovo .. chtěl bych slyšet proč a ne to, že to tak je.. a to, že máš zkušenosti je pro mě perfektní, škoda, že je z tebe asi nedostanu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út únor 18, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
dangroj - ja som tiez neskusil heroin,a dam na cestne slovo ze nie je moc koser  proste je to silna latka, pre laika velmi nebezpecna vec, ruky prec _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 18, 2014 8:17 am Předmět: Re: HGH |
|
|
| dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | Bara napsal: | | dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
Ano,já o něm vím prakticky vše známe včetně osobních zkušeností a ty o něm víš kulový.Stačí to tak? Ne fakt,ruce pryč a myslím to dobře |
já sem ti moc vděčnej za to, že mi chceš poradit .. ale pochopíš snad, že v dnešním světě nestačí spolíhat na něčí čestný slovo .. chtěl bych slyšet proč a ne to, že to tak je.. a to, že máš zkušenosti je pro mě perfektní, škoda, že je z tebe asi nedostanu.. |
Tak OK.Stejně jako většina lidí si myslíš,že píchnutím si růstového hormonu se staneš obludnou bednou.Ono to ale není pravda!!Největší nárůst svalů zapříčiní vždy inzulín a to je pravá hra s ohněm.navíc růsťáku musíš brát hodně a poměrně dlouhou dobu.Takže pokud máš opravdu hodně peněz a nevážíš si zdraví,zkus to.Výsledek nebude odpovídat ani penězům natož riziku a potom budeš moudřejší.Já ho užíval v malinkých dávkách jako buněčnou terapii při hojení zničeného kloubního pouzdra a pomohlo to.je výborný pro tzv omlazující efekt a tak ho bere moc Hollywoodských herců např..ale to co chceš ty je na nic,proto ti radím ruce pryč,chápeš?Pokud i tak máš nejasno,můžeš přijet a osobní konzultaci,tady o tom více psát nebudeme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 18, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
Baro, uz by ses po tech letech mohl naucit konecne quotovat. I Ronnie ti to nedavno rikal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út únor 18, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Baro, uz by ses po tech letech mohl naucit konecne quotovat. I Ronnie ti to nedavno rikal |
Já vím,ale v tomto případě chci aby bylo v jednom vidět jak to celé šlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út únor 18, 2014 9:31 am Předmět: Re: HGH |
|
|
| dangroj napsal: | | čau, je nějakej rozdíl mezi růsťákem od doktorky, dejme tomu na stárnutí, na růst do výšky a tím, co si sportovci píchají jako doping (steroid)? |
pokud ses v puberte a chces rust do vysky ber žraločí olej z lekarny to ti stimuluje vlastni produkci rustaku, podle me idealni reseni sam sem mel problemy s rustem v puberte a tohle me hodne pomohlo akorat sem pak začal cvičit a přestal to brat a rust se zastavil...docela toho lituju je možny že kdybych ho bral dyl ještě bych se vytahl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|