|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dovakhiin
|
Zaslal: st únor 19, 2014 4:24 pm Předmět: Zkušenosti s činkami XYLO |
|
|
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda by jste mi doporučili či vymluvili koupi tohoto setu.
Na aukro.cz stačí vyhledat sada master 73,5 kg. (Bohužel ještě nemůžu posílat odkazy na jiné weby)
Aktuálně mám 2 jednoručky se závažím:
8x 1,25kg
4x 2,5kg
4x 5kg
Kotouče jsou z cementové směsi.Proto jsou i rozměrné,nepraktické a na jednu tyč mohu kvůli tloušťce kotoučů naložit max 17,5 kg.Navíc matice jsou plastové a velmi chatrné a málem se mi stalo při pulloveru,že mi závaží upravilo fasádu.Myslím,že horší to být opravdu nemůže, navíc berte,že to není pro žádného profesionála, ale pro osmnáctiletého kluka :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: st únor 19, 2014 4:41 pm Předmět: |
|
|
o nicem, potrebujes cvicit zakladni cviky abys rostl (jidelnciek na prvnim miste)
pokud nemas opravdu velke finance na zarizeni domaciho fitka (klec na drepy,na bench,bradla, kotouce,jendorucky,podlozku na mrtvolu + velkou osu), tak se to nevyplati a lepsi chodit do fitka
neboj se, nebude z tebe profik kdyz budes cvicis ve fitku a dodrzovat stravu, jen priberes za par let par kg svalu a budes mit sportovni postavu, coz by se ti se smrdlanim jednorucek doma nepodarilo
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st únor 19, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
Pokud umíš svařovat, nebo tvuj tatka a dokážeš si sehnat material, domácí fitko si zařídíš do
dvou tisíc. Takže se nenech odradit že to nejde. Ale musíš být ŠIKOVNÝ! :)
Já jsem si sám sestrojil stojan na dřepy v kombinaci s benchem. Zabere to tak 3x3m a odcvičíš tam celé tělo. Ještě mám doma věž, to seženeš za pakatel na bazarech-je to dobré na kladky.
Pak si doděláš různé adaptéry a je to. Na dřepovacím stojanu dělám např. tric. kliky na bradlech které se tam nasadí. Variabilitě se meze nekladou. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st únor 19, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
nebo jak napsal Wondra, ale vychazim z toho, ze jsi 18lety student (info o tom ze by byl fotr zamestnany nekde, kde by sehnal a dal dohromady zelezo na stavbu dom. fitka sem necetl)
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st únor 19, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
Je to na tobě no, ale 75kg ti stačit nebude, to se vsaď. Já se taky rozhodnul pro domácí "fitko", v kotoučích a lavičkách + hrazdě atd. mám tak 10k a kdybych to mohl vrátit, tak koupím roční permici do fitka  . Na druhou stranu si nemůžu stěžovat, že bych si na tom nezacvičil, ale člověk musí hodně improvizovat a taky se nesmí přeceňovat, páč tě nikdo nejistí.
Škoda, že nemám známýho, co by mi udělal tu univerzální klec, všude je k mání tak za 10-15k a to je prostě moc. Pak by to domácí cvičení bylo uplně o něčem jiným...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st únor 19, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
Tady mas pro priklad muj zmetek, nekolikrat dodelavane ja predelavanej, ale uz na tym valim pekne vahy asi 2 roky a stale v pohode.
Cena asi do 2000 na marosu a pak uz jen spousta hodin casu a pokusu omylu.
Vse mozne shyby, drep, military, bradla, bench, horni kladka, bricho ve svisu.
http://judson.rajce.idnes.cz/Gym/#P1030093.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: st únor 19, 2014 6:57 pm Předmět: |
|
|
Nechceš to vyrábět na zakázku? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st únor 19, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Nechceš to vyrábět na zakázku? :D |
No napadlo me to uz, ale urcite je tu na trhu nepreberne lepsich a levnejsich vyrobcu. Ja si za 10 - 14 let domaciho posilovani ani nenechal potahnou lavicku a stale tam jen pokladam stejne tak starej potrhanej, propocenej a smradlavej molitan
|
|
| nahoru |
|
 |
Dovakhiin
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | Je to na tobě no, ale 75kg ti stačit nebude, to se vsaď. Já se taky rozhodnul pro domácí "fitko", v kotoučích a lavičkách + hrazdě atd. mám tak 10k a kdybych to mohl vrátit, tak koupím roční permici do fitka . Na druhou stranu si nemůžu stěžovat, že bych si na tom nezacvičil, ale člověk musí hodně improvizovat a taky se nesmí přeceňovat, páč tě nikdo nejistí.
Škoda, že nemám známýho, co by mi udělal tu univerzální klec, všude je k mání tak za 10-15k a to je prostě moc. Pak by to domácí cvičení bylo uplně o něčem jiným... |
Zatím bych si vystačil i s tím co mám teď...až na trapézy,stehna,lýtka mi to bohatě stačí, jenom kdyby to nebyl krám.Ale mě šlo spíš o tuto konkrétní sadu činek od této firmy, jestli s tím nemá někdo zkušenost.To že mi to časem nebude stačit je jasný ( teda doufám,alespoň to bude motivovat dál),ale to budu řešit až to nastane.Jako určitě bych si i někdy v budoucnu zařídit nějaké domácí fitko,ale zatím prostě dle mého názoru stačí toto.A permanentka do fitka, no nemám při posilování rád obecenstvo asi tak. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 6:40 am Předmět: |
|
|
skoda penez ale je to ciste na tobe obecenstvo ve fitku mit nebudes tam se kazdej zajima jen o sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 10:41 am Předmět: |
|
|
| Dovakhiin napsal: |
Zatím bych si vystačil i s tím co mám teď...až na trapézy,stehna,lýtka mi to bohatě stačí, jenom kdyby to nebyl krám.Ale mě šlo spíš o tuto konkrétní sadu činek od této firmy, jestli s tím nemá někdo zkušenost.To že mi to časem nebude stačit je jasný ( teda doufám,alespoň to bude motivovat dál),ale to budu řešit až to nastane.Jako určitě bych si i někdy v budoucnu zařídit nějaké domácí fitko,ale zatím prostě dle mého názoru stačí toto.A permanentka do fitka, no nemám při posilování rád obecenstvo asi tak. :D |
No hele já mám něco podobýho, jen jsem kupoval sadu asi 150kg (taky z aukra) a je to v pohodě, litina je litina, tam se nedá nic zkazit a ani moc ošulit. Na aukru se prodávaj jen 2 typy koutoučů; umělohmotný naplněný nějakým sypacím betonem a pak tyhle litinový, který vydrží i tvejm pravnukům, ale zase jsou o něco dražší.
Edit: A osy jsou taky OK
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
Taky davam prednost cviceni doma. Kdyz ma clovek prostor a vuli, tak je to ok. Je fakt, ze v tomto pripade neusetris, kdybys to cviceni jeste cilil treba do nejake funkcnejsi, nebo old school roviny, kdy "nepotrebujes" kladky, stroje atp. tak je to v pohode.
Mam doma podobnou sadu, ( + polohovatelny stojan, lavici) jen obcas prikoupim nejaky kotouc. Kup si proto radsi vetsi tyc, pokud nejsi limitovany protorem, at mas dostatecnou rezervu do budoucna.
Jako levneho a kvalitniho vyrobce doprucuju Pepu Vrabce: http://www.domaci-posilovna.cz/nabidka/ Da se s nim domluvit na detailech vsech prvku nacini, perfektni pristup a komunikace. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|