|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Naugrim
|
Zaslal: st únor 26, 2014 10:32 pm Předmět: Objemový jídelníček |
|
|
Ahoj. Je mi 15, měřím 182 cm a mám 70kg. Sestavil jsem si jídelníček a byl bych rád, kdyby jste ho ohodnotili a poradili mi.
Snídaně:
50g ovesné vločky - bil-8 sach.-34 tuky-1,8
50g jogurt bílý -bíl 7,2 sach.-6,8 tuky 0,17
2 vejce - bíl-7,5 sach.-0,5 tuky-6,6
banán -bíl- 1,2 sach.-24 tuky-0,3
med (1lžička) sach.-5,8
Svačina 1
Gainer-65g bílk.-14 sach.-42.5 tuky-4,5
v netreninkový den omeleta+5racio chlebíčku
Svačina2
50g Šunka bílk-8,8 tuky-3,6
80g celozr. peč bílk- 6,4 sach.-44 tuky-1,6
2 mrkev bílk-2 sach-14,6 tuky- 0,6
Oběd:
V jídelně (maso+ rýže-brambory-těstoviny) (bilk.-20 sach.-100 tuky-12)
Po tréninku:
Gainer-65g bílk.-14 sach.-42.5 tuky-4,5
Večeře
100g Kuřecí prsa bílk.-22 tuky-1
120Rýže bílk- 2,4 sach-34
Paprika bílk-1,2 sach-5,2 tuky-0,3
jablko sach- 14,4 tuky-0,4
Večeře2
tvaroh nízkotučný bílk-30 sach-10,2 tuky-0,5
oříšky 30g bílk - 5,4 sach-4,3 tuky-18
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:45 am Předmět: |
|
|
nevim, na objem mi to moc nepřijde, respektive možná bych ubral gaineru a víc jedl. Ráno 50g vloček je porce pro malou ženskou, taky bych přidal víc tuků. Skoro nic tam kromě těch oříšků nemáš, ty můžeš jíst i přes den, přidat ráno do kaše atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:58 am Předmět: |
|
|
heled místo toho aby si pořádně jedl tady máš čas propočítavat takhle detailně jídelníček včetně zeleniny?
omg...
když si v objemu tak sereš na to kolik má zelenina čeho a především sereš na zeleninu a jiné prázdné kalorie
špatnej přístup řekl bych muj nazor no...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:21 am Předmět: |
|
|
Souhlasím, ten gainer je pěkná prasárna. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 8:46 am Předmět: |
|
|
ten gainer tam vůbec nevadí,ale jinak to počítání v je k čemu sakra?To si přijdeš důležitej,Navíc to jsou teorie a vůbec tě to nemusí zajímat.Mě když bylo 15,tak jsem sežral svíčkovou s 30 knedlíkama nebo půl šišky sekaný a bylo.A 50g vloček to není ani pro holku,to je pro ptáčka na balkóně
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
Aha, sry, já to blbě četl.
Četl jsem:
Gainer - 65g bílkovin, 14 sacharidů a 42,5g tuku
Kdežto ono to je:
Gainer-65g prášku z toho 14g bílkovin, 42,5g sachrů a 4,5g tuku
Jsem furt nechápal co za gainer má tolik bílkovin, tak málo sachrů a tolik tuku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | ten gainer tam vůbec nevadí,ale jinak to počítání v je k čemu sakra?To si přijdeš důležitej,Navíc to jsou teorie a vůbec tě to nemusí zajímat.Mě když bylo 15,tak jsem sežral svíčkovou s 30 knedlíkama nebo půl šišky sekaný a bylo.A 50g vloček to není ani pro holku,to je pro ptáčka na balkóně |
průměrnej žaludek má kapacitu 2-3l ne? to tvůj tak 10 :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:04 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Aha, sry, já to blbě četl.
Četl jsem:
Gainer - 65g bílkovin, 14 sacharidů a 42,5g tuku
Kdežto ono to je:
Gainer-65g prášku z toho 14g bílkovin, 42,5g sachrů a 4,5g tuku
Jsem furt nechápal co za gainer má tolik bílkovin, tak málo sachrů a tolik tuku. |
Tož to by byl gainer a k tomu chléb se sádlem a já sádlo nerad
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Půl šišky sekaný to je celkem pohoda, ale 30 knedlíků? Jako houskovejch? |
Vy jste nikdy nezávodili kdo co sežere?To mi s bráchou jako kluci furt a brácha ač hubenej klušina snědl 40 houskovejch knedlíků na oběd jako prd.Snídaně 10 rohlíků s džemem nebo celá bábovka.Vždycky v půlce se zeptal:brácha,budeš ještě bábovku?Já,že ne a on jí dorazil Šiška sekaný mojí mámy má tak kilo,možná víc
Micus:Já dnes jím hodně málo a kolikrát míň než přítelkyně.Když jsem to trochu hlídal,tak jsem vždycky byl spíš pro kvalitní suplementy a míň jidla,protože to akorát dělá velkej pupek a ničí střeva.jediný čeho se nacpu vždy je sushi,ale to pak tak 6 hodin nic nejím.Miluju teda kompoty,tak těch jím hodně.Třeba včera večer jsem sežral u telky tři velký plechovky mango,liči a ananas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|