|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
therayman
|
Zaslal: so únor 22, 2014 1:45 pm Předmět: Suplementy na hubnutí, nabrání svalové hmoty,... |
|
|
Dobrý den, přítelkyně začala tvrdě cvičit podle plánu P90x, udělala si striktní jídelníček a zajímá jí jaké dávkování by mělo být u :
Thermogenic Fair Power
Essential Pure CFM 80
BCAA MAX
Její váha je 70kg na 170cm. Chtěla by zhubnout na 55kg.
Popřípadě zda jsou nějaké suplementy zbytečné nebo kontraproduktivní. Já sám cvičím podle P90x a chtěl bych brát taktéž:
Essential Pure CFM 80
BCAA MAX
Moje váha je 65kg na 175cm, chtěl bych přibrat prozatím alespoň na 75-80kg.
Mě jde spíše o nabrání svalové hmoty a vyrýsování, taktéž bych se rád zeptal na dávkování, popřípadě jaký suplement by jste ještě do mého tréninku zařadil. Děkuji Vám za ochotu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: so únor 22, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
Zakladem kazdyho hubnuti/pribirani je dobrej jidelnicek, trenink a regenerace.. az potom bych resil suplementy.. takze tu spis napis jak jite. P90 jsem nikdy necvicil, takze tomu nerozumim, ale minimalne na pribirani existuji ucinejsi a lepsi treninky - v posilovne. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
therayman
|
Zaslal: so únor 22, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Zakladem kazdyho hubnuti/pribirani je dobrej jidelnicek, trenink a regenerace.. az potom bych resil suplementy.. takze tu spis napis jak jite. P90 jsem nikdy necvicil, takze tomu nerozumim, ale minimalne na pribirani existuji ucinejsi a lepsi treninky - v posilovne. |
Přítelkyně nemá přímo vysloveně sepsaný jídelníček, ale dodržuje :
5x - 6x denně jídlo
8:00 - černý/celozrný chléb, cottage, ranní cibulka (popřípadě rajče,paprika,...)
10:00 - bílí jogurt, černý chléb, mussli tyčinka
13:00 - kuřecí vařené maso (popřípadě kuřecí maso na másle) + zelenina, popřípadě černý chléb
15:00 - ovoce, mussli tyčinka (popřípadě odtučněné mléko + mussli)
16:30-17:30 - trénink
19:00 - bílí jogurt, černý chléb, zelenina, ovoce
21:00 - mussli, ovoce
pokud by bylo něco zle nebo by mohl někdo poradit, určitě budu velmi vděčný.
Do posilovny bych rád chodil, ale nejprve bych se chtěl hodit alespoň trochu do formy, proto začínám 3 měsíčním P90x plánem.
Tom3 - prosímtě vidím, že si z Litovle, já pocházím z Uničova, byla by možnost porady ohledně jídelníčku?
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: so únor 22, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
Za sebe bych rekl ze muusli tycinky a mussli je vice mene specenej cukr takze tomu hubnuti moc nepomuze. Na snidani ok...ale odpoledne a navecer?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so únor 22, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
U P90X je jak sestavit jídelníček i recepty ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so únor 22, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
napis mi pm s cim chces pomoct, pokusim se ti odpovedet co nejlip _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|