|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blikk
|
Zaslal: ne únor 23, 2014 9:56 pm Předmět: Makro |
|
|
Ahoj, můj známý mi teď navrhl jestli nechci půjčit kartu do Makra. Nikdy jsem v tom obchodě nebyl, protože nejsem OVČ a kartu nemám. Občas jsem zaslechl, že tam někdo byl a nakupoval a měl jsem ideu, že tam asi je levněji a je to jen pro živnostníky. Docela mě proto překvapilo, tak nějak letmo jsem se díval na netu na jejich stránky, že ty ceny jsou víceméně stejné jako všude jinde ve větších supermarketech (za předpokladu, že jako já platíte i DPH).
Mám to trochu z ruky, respektive mnohem blíž to mám tam kam chodím pořád - tesco, interspar.... a proto by mě zajímalo jestli má smysl tam chodit, vím, že tady občas někdo píše, že tam byl, tak by mě zajímalo jestli je něco pro co stojí za to se tam vypravit (maji nějaké akční letáky, ale to je fakt spíš jak všude jinde, jednou levnější tam, podruhé jinde, spíš mě zajímají konkrétní výrobky, které třeba jinde nejsou nebo které jsou zde obzvlášť levné).
Můj spolubydlící totiž navíc tvrdí, že je to na nic, protože tam jsou stejné ceny a navíc musí člověk často kupovat velkospotřebitelská balení (což rozhodně není nic pro mě, skladovací prostory ve studentském bytě nejsou nafukovací a lednička a mrazák věčně plná pizz mých spolubydlících, kteří finance a kvalitu stravy jaksi neřeší...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
slyšel jsi o tom správně. Nakupuje se tam ve větším množství, třeba kuřecí tam nakoupíš jen minimálně po 3kg atd. Občas se tam něco vyplatí (já si tam vždycky třeba koupím tvarůžky, celé balení a vyjde tě to na 25,- jako v akci někde jinde, jen s tím že to tam je tak skoro pořád.)
Pak tam taky kupuju tvrdý sýr v kilovém balení, vychází myslím na 130kg, pak ovesné vločky kolem 11kč.
Defacto pokud hledáš jen občas něco hodně levného, je lepší si počkat na akci v hypernově. Pokud ale chceš něčeho hodně za slušnou částku musíš do Makra-proto tam nakupují živnostníci v gastro... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 24, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
Seženeš tam věci, co jinde moc ne, např. čerstvé ryby, kvalitní maso atp. Ale asi nic moc pro studenta co si vaří sám pro sebe vhledem k velikosti balení.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po únor 24, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
Já v makru kupuji maso ve velkém pokud není jinde v akci , vyplatí se tam třeba i ovesné vločky nebo i tvaroh. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 5:54 am Předmět: |
|
|
Tak mi to nedalo a dneska sem se tam vypravil. Ale byl jsem dost zklamaný. Čekal jsem velká balení, to se mi potvrdilo, ale budiž. SPíš mě ale zarazilo, že vlastně ty balení nevyjdou o moc levněji než normálně, respektive stejně, tak proč pak kupovat v tak velkym... nehledě na to, že akcím v hypermarketech se ani nevyrovnaji. Snad jediné pozitivum, jsou tam některý věci, který člověk asi jinde nesežene, hlavně co se týče masa a pak věcí pro restaurace. Ale je pravda, že většina třeba toho masa apod., těch který jinde neseženu, je stejně tak "trochu" mimo můj budget
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 8:41 am Předmět: |
|
|
Normálně vyjdou draho to je pravda, ale Makro má co dva týdny asi 6 letáku, tak ty si většinou pohlídám a pak se tam nějaké věci i vyplatí. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 10:03 am Předmět: |
|
|
To je pravda , masa tam mají obrovská množství různých druhů ...
Ale jako student většinou jen obdivuji některé kusy ... jako hodit si do košíku plátek svíčkové za 4 stovky ... to bych musel mít na zahrádce ropu a nebo makat v politice _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|