Tady je můj mix motivačních písniček (většinou punkrock, trochu rap, rock, žádné blití do mikrofonu:-)) do posilky.
Tak si to stáhněte, podle mě tam jsou moc dobrý songy, dělal jsem na tom asi 3 hodiny, určitě nějaké budete znát.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Většinu z těch, co jsi postnul, znám, mám jich samoz. víc, ale já jsem vybral jen nějaké, je jich asi 35 nebo tak nějak.
Navíc jsem vybíral písničky, který se hodí do fitka (a můžou to poslouchat všichni), takže nějaký jsem musel odstranit.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru