Zdravím,
narazil som na jemný problém s trávením, dva mesiace som v objemovke a ešte potrebujem do konca marca nejako vydržať s jedálničkom, chcel by som ešte tie dve-tri kilá hodiť hore, no v posledných dňoch som narazil na problém s trávením, jeden deň som držal jedálniček, respektíve dva a včera už som nemohol jesť dal som ráno prvé dve jedlá plus raňajky a potom som mal ísť na obed no cítil som sa tak zle, že som vedel, že ten obed mi len zhorší už aj tak blbé trávenie... kúpil som niečo na chuť do jedla, čo podporuje trávenie a dnes som ešte dal voľnejší deň a moc som toho nezjedol, nech si žalúdok oddýchne, no skúsil som dať po jedle panganim čo som kúpil a okamžite zaúčinkoval, mám väčšiu chuť do jedla... Uvažoval som, že je to možno tým, že som jedol veľmi veľa mliečnych výrobkov.. cottage, tvaroh, keďže sú to pre mňa najdostupnejšie peňažne bielkoviny tak som dával okrem obedu a večere kde bolo mäso len toto, plus srvátku WPC 80 a na noc micerálny kazeín, čo sú taktiež mliečne bielkoviny... Uvažujem teda, že vynechám aspoň na týždeň ak aj nie dokonca objemovky mliečne výrobky a skúsim to nahrádzať vajciami, poprípade nejaký tuniak... každopádne som chcel opýtať hlavne na to, že ešte mám jedno celé kilo WPC 80 a niečo málo kazeínu, čo sú tiež mliečne bielkoviny, no síce sa do suplementov nejak hĺbokovo nerozumiem, no zrejme to už nie je klasický mliečny výrobok, že to nie je také ťažké na žalúdok ako keby som niečo zjedol konkrétne ten cottage alebo mlieko atď... takže otázka znie, že či uvažujem správne a nebude vadiť keď náhodou niektorý deň hodím srvátku aj dvakrát za deň ak naozaj nebudem už mať lepší alebo iný zdroj bielkovín a na noc kazeín... Bude to stále rovnaká záťaž s tým, že to je mliečna bielkovina alebo to môžem kľudne využiť ?