|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jencek12
|
Zaslal: so březen 08, 2014 12:22 pm Předmět: Jidelnicek na objemovku bude stacit?? |
|
|
Zdravim chtel bych se zeptat jestli mi bude stacit tenhle jidelnicek na objemovku popripade co pridat
Snidane: 5:00 100g kukuřičných lupinku 200ml mleka vajčko ovoce
Svačina: 8:00 2ks tmaveho peciva se sunkou (kruti nebo kureci) nebo syr 4ryzove chlebičky
Oběd: 11:00 100g ryze nebo 150g testovin nebo 300g brambor se 100gkurecich prs nebo ryba zelenina
Svacinka: 15:00 2ks peciva protein ovoce
Vecere:19:00 150g testovin s vajckem
2vecere:21:30 250g odtucneny tvaroh hrst orechu
Vazim 82kg měřím 185 cm je mi 21 cvicim 4x tydne + 5xdene kreatin po 5g + 40ml bcaa v treninkove dny
a vypiju zhruba 4 az 5 litru vody za den
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so březen 08, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
Hele co myslíš, bude mi stačit na objemovku když denně sním 1kg rýže a 500g masa, do toho ještě protein, kreatin?
Hm, nevíš co... To ani my nevíme jestli ti to bude stačit. Když ne, tak prostě přidej nebo naopak.
Jediný co, tak ti můžem poradit se složením a to se mi zdá v pohodě, až na ty kukuřičné lupínky ráno. Radši ovesné vločky, nebo kval. sypané musli. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so březen 08, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | balbi napsal: | Nějaké opodstatnění, proč kukuřičné lupínky nenahradit vločkami? |
protoze sou chutnejsi a lip stravitelny, a nebo se bez posvatnejch a svalybudujich vlocek neda zit? |
Mně rafinovanej cukr a ztuženej tuk nezní zas tak super
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so březen 08, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 08, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | balbi napsal: | | Luster napsal: | | balbi napsal: | Nějaké opodstatnění, proč kukuřičné lupínky nenahradit vločkami? |
protoze sou chutnejsi a lip stravitelny, a nebo se bez posvatnejch a svalybudujich vlocek neda zit? |
Mně rafinovanej cukr a ztuženej tuk nezní zas tak super |
Já teda o rafinovaným cukru a ztuženým tuku v kukuřičných lupínkách nevím |
-vysoke GI, malo mineralu a vlakniny, ... pry ideal jako pt jidlo misto ptn -podle ronnie poradny
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 08, 2014 1:47 pm Předmět: |
|
|
zalezi jaky koupis, daj se koupit i bez pridavku cukru, s trtinovym cukrem, atd. o ztuzenym tuku teda nevim, ze by se do nich bezne pridaval _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne so březen 08, 2014 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 08, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
S tou stravitelností je to fakt, po vločkách jsem byl nafouklý už několik desítek minut potom, co jsem si je dal do jogurtu k snídani. Teď dávám cornflaky, ne zrovna malé množství do 500g holandie spolu s mandlema a rozinkama a žádné problémy nejsou. Co se týče chuti, tak vločky se musí občas přelít horkou vodou či mlékem, aby nabobtnaly a musí se k nim přidat např. skořice, protein, med aby to trochu chutnalo, cornflaky jen nasypu do misky a je hotovo. Já už se k vločkám nevrátím  . Ale samozřejmě pokud někomu chutnají a nedělají mu zažívací potíže, tak ať si je dává.
ps: já to stejně jím jen kvůli těm sachrům, a spolu s jogurtem atd. mi to přijde jako vhodná, chutná a rychle připravená (!) snídaně. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 08, 2014 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | S tou stravitelností je to fakt, po vločkách jsem byl nafouklý už několik desítek minut potom, co jsem si je dal do jogurtu k snídani. Teď dávám cornflaky, ne zrovna malé množství do 500g holandie spolu s mandlema a rozinkama a žádné problémy nejsou. Co se týče chuti, tak vločky se musí občas přelít horkou vodou či mlékem, aby nabobtnaly a musí se k nim přidat např. skořice, protein, med aby to trochu chutnalo, cornflaky jen nasypu do misky a je hotovo. Já už se k vločkám nevrátím . Ale samozřejmě pokud někomu chutnají a nedělají mu zažívací potíže, tak ať si je dává.
ps: já to stejně jím jen kvůli těm sachrům, a spolu s jogurtem atd. mi to přijde jako vhodná, chutná a rychle připravená (!) snídaně. |
přesně...shodou okolností tejden startuji lupínkama a ovesná kaše je až jako sváča...chutná mi to tak a žaludek je víc ok..
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: so březen 08, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
Jakou značku nebo spíš jaké lupínky preferujete?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jencek12
|
Zaslal: so březen 08, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
proc lupinky?? pac jsou chutnejsi a vyzivnejsi nez vlocky a jak vidim je to tu sama banda dementu kteri tomu nerozumi stejne jako ja a neni tu normaliho cloveka co by mi poradil jen vseci resily proc lupinky misto vlocek demence
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 08, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Jencek12 napsal: | | proc lupinky?? pac jsou chutnejsi a vyzivnejsi nez vlocky a jak vidim je to tu sama banda dementu kteri tomu nerozumi stejne jako ja a neni tu normaliho cloveka co by mi poradil jen vseci resily proc lupinky misto vlocek demence |
jak jsi prisel na vyzivnost?
osobne s vlockama problem nemam
nechavam si je natahnout mlekem pres noc a rano jsou krasne vlacne
neni nutne pridavat nic
nekdy dam max trochu skorice _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 08, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Jencek12 napsal: | | proc lupinky?? pac jsou chutnejsi a vyzivnejsi nez vlocky a jak vidim je to tu sama banda dementu kteri tomu nerozumi stejne jako ja a neni tu normaliho cloveka co by mi poradil jen vseci resily proc lupinky misto vlocek demence |
seš mimo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|