|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matyas44
|
Zaslal: út březen 18, 2014 8:03 pm Předmět: Thaibox + posilka: Výživa |
|
|
Ahoj, je mi 16 let,mám 180cm a vážím 66Kg. Asi 3/4 roku posiluju a půl roku do toho dělám thaibox. Pil jsem do toho po každym tréninku protein (80) a tělo se mi celkem zpevnílo, vyrýsovalo, ale furt vážim stejně. Je mi jasný, že přibrat 20 kilo za tejden nejde a s thaiboxem už vůbec a i kdyby jo, nebylo by to zdravý... Včera jsem začal brát kreatin společně s proteinem a chci se zeptat:
1) (chápu že je to blbá otázka, ale opravdu jsem nenašel odpověď) Můžu kreatin rozmíchat do proteiňáku? Nebo do džusu? Nebo jenom do vody a džusem zapíjet?
2) Myslíte že by byl v pohodě režim na aspoň nějaký zvětšení objemu:
Po: Thaibox (+ břicho)
Út: Posilování hruď + biceps
St: Thaibox (+ břicho)
Čt: Posilování hruď + triceps
Pá: Thaibox (trénink zaměřený na posilování nohou)
So: odpočinek
Ne: odpočinek / čas od času sparingy
Na stravování opravdu dbám a energeticky tenhle režim taky zvládám.
Díky moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ignasov
|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
zacni viac zrat a menej chodit na forum
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
Trénink only prsa+ruce....
Kde máš záda? ramena? pořádné nohy?
Sám moc dobře vím, že ramena a například i ty nohy dostávají určitý dril při tréninku, ale tohle není plnohodnotný trénink v posilovně. Zkus si najít silově zaměřený trénink 3x týdně, kde bodu obsaženy základní cviky (dřep, benč, MT, přítahy v předklonu, millitary,..).
A kreatin dej přímo do chřtánu a zapij vodou, nic složitého v tom nehledej..
|
|
| nahoru |
|
 |
matyas44
|
Zaslal: st březen 19, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
Zatim hlavne bicak a ruce, protoze je mam hodbe zanedbany a musim to dohnat, ale kazdopadne diky moc za rady. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Ty ruce a kozy potřebuješ aby to líp vypadalo v tričku? Jelikož nějakej pátek boxuju a tenhle trénink moc nechápu. A při 180cm a 66kg budeš mít asi zanedbaný skoro všechno.
Proč nezařadíš 2x týdně fullbody a třeba 1x do týdně nějakej kruháč na dynamiku? NEbo nejezdíte kruháče na konci trénálu? _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st březen 19, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
Hlavní je si říci co je tvojí prioritou. Thaibox? Velké svaly? Na to si musíš v prvé řadě odpovědět. Pokud je to thaibox, tak bych spíše zařadil nějaký trenink 2x týdně (full body). Nejlépe nějaký kruháč formou crossfitu atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
matyas44
|
Zaslal: st březen 19, 2014 4:42 pm Předmět: |
|
|
Priorita jsou spíš ty svaly, thaibox dělám abych byl i trošku víc ohebnej a i dobrou fyzičku k těm budoucím svalům. Dobře, co:
Po: Thaibox (+ břicho)
Út: Ruce + prsa
St: záda
Čt: nohy
Pá: Thaibox (+ břicho)
So: odpočinek
Ne: odpočinek/ spáringy?
Díky moc za všechno odpovědi, snad nejsem za moc velkýho blbce. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
Podle mě je to naprostá blbost dělit si takhle tréninky (ruce + záda, pak nohy apod..). Záleží co je tvůj cíl, jestli muay thai nebo velké svaly. Jestli velké svaly tak se na muay thai vykašli a jen posiluj, protože kvalitně nabrat při muay thai je skoro nemožné (vím to z vlastní zkušenosti). K muay thai se nejvíce hodí kruháče nebo crossfit, popřípadě nějaké FB či silový trénink. Jestli chceš nabrat tak boxuj, jezdi kruháče a žer za 3 lidi, něco nabereš, ale nikdy nebudeš jak kulturista mít krásně vytvarované partie, protože fighteři mají jiné cíle...
|
|
| nahoru |
|
 |
matyas44
|
Zaslal: čt březen 20, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
Úplně kulturista bejt taky nechci, spíš vyrýsovanej sportovec a boxu bych se asi nedokázal vzdát :D Kdybyste měli nějaký tipy na kruháče, byl bych moc rád ;)
Díky moc všem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|