|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dangroj
|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 12:37 pm Předmět: průjem |
|
|
čau, začal sem držet nový jídelníček založený na přijímání energie z tuků, ale to už jsem jedl i před tím, akorát sem to neměl takhle přesně uspořádaný, jak teď... ale potraviny zůstaly dá se říct stejné až na malé výjimky.. den před startem nového jídelníčku jsem měl tak 2x toho dne stolici a 2x průjem, přisuzoval jsem to tomu, že jsem jedl hodně bílkovin a žádnou zeleninu (když jí mám v jídelníčku, tak jí samozřejmě jím, ale teď jsem se na to delší dobu vykašlal) další den už jsem jel nový jídelníček, zeleniny fakt hodně a stejně sem měl zas průjem a to asi 5x... doprovází to lehké chvilkové bolení břicha, ne časté a také že se mi v břiše občas jakoby něco vaří.. potom už se mi chce prostě srat :D dneska je 3. den dějství a zatím jsem byl 2x se stejným problémem :- ( mohl by mi někdo poradit, co dělat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dangroj
|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
teď mě napadlo, že jsem měl v poslední době (cca 4 dny) nespavost, usínal jsem třeba 4 hodiny.. to by možná mohla být příčina..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 4:21 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Kup si endiaron |
Ten je podle me upne k nicemu, nikdy mne proti prujmu nepomohl. To uz spis zivocisne uhli a nebo cokolada na vareni , ale hlavne docasna uprava stravy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
proste mas prujem, si nikdy nemel prujem ze to hned musis postovat?
pij horkej cas a jez suchy rohliky a pockej az to prejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 4:41 pm Předmět: Re: průjem |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 4:43 pm Předmět: |
|
|
no měl jsem průjem, ale jen jednou a naráz jsem se posral třeba z nadbytku bílkovin .. ale teď ať sním co sním, tak to teče.. to je pro mě nový, ale jestli to máš rád, tak se tomu nebraň, ale já už to znova nechci, proto se informuji..
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 4:46 pm Předmět: Re: průjem |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | necpeš se zbytečně moc? |
to je relativní :D ale zažívací potíže standardně nemám a jídla neposílám pod tlakem, jak je tomu při sacharidové dietě :DD
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | DiamonD123 napsal: | Kup si endiaron |
Ten je podle me upne k nicemu, nikdy mne proti prujmu nepomohl. To uz spis zivocisne uhli a nebo cokolada na vareni , ale hlavne docasna uprava stravy |
ta čokoláda mě nenapadla, ale vím o tom.. hned to tam pošlu, dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|