|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 9:53 pm Předmět: JUDO |
|
|
Kdyz uz je tu tak krasna kategorie, nesmi v ni chybe Judo :)
Dela nebo delal to tu nekdo?
Je to mnohem kontaktnejsi sport nez jina boj. umeni, a mene uchylny nez zapas (sorry, ale prat se v kimonu mi prijde prijemnejsi nez kdyz se po sobe vali dva lidi stejneho pohlavi jen v nejakem upnutem dresu. To kdyby byl zapas mezipohlavni, mohlo by to byt i zajimavejsi  )
Me se na Judu nejvic libilo to, ze pravidla byly urcena tak, ze se dalo prat naostro, dat do toho vsechno, porazit soupere, a pritom sobe ani jemu neublizit.
Co si o Judu myslite vy? _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
myslim si ze to spatnej upolovej sport nebude ale nedokazu odhadnout ucinnost v praxy... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ehm.....drahá Orchidejko.....co takhle TOTO .. https://forum.ronnie.cz/upoly-t20645.html
Jinak zápas úchylný je, o tom žádná  , ale uvážíme li, že vrcholové judo má v 90% času formu "boje o hadr"  , tak je otázkou, jestli to kimono čistě ze sportovního hlediska je zas až taková výhra
Takže, už tu má někdo moderátoská práva? Že by to smazal, popřípadě ten WO příspěvek frknul do úpolů? Na ten můj se s klidem může vysrat _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
tak toho jsem si nevsimla, nenapadlo by me hledat judo pod timto nazvem. Nekoho snad ano? Musi se to slucovat ty temata? _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:21 pm Předmět: |
|
|
Judo bylo super :) Krome jineho mam z neho spoustu "prvnich" zazitku: prvni zlomenina, prvni sikana, prvni cigareta ... prvni benchovani atd.
Byli jsme tam neskutecna banda.
A ty treninky - peklo. Hlavne mel kazdy motivaci makat. Protoze kdykoliv nekdo skoncil v necem posledni ( sprinty / splhy na lane / sedy lehy na cas ... ) tak dostal ulicku - kazdy si sundal pasek, udelala se ulicka a dotycny musel probehnout a ostatni ho mohli serezat.
Vzpominam na to rad a sem tam kouknu na nejake videa na youtube.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
Samotne judo mi pride vcelku na pohlad nudne, ale je tam niekolko useful veci...
Tak ma napada, ci sa windovi pacilo judo, alebo tie sick games, ponizovanie, bicovanie, sikana atd, skratka latentne sado - maso...
Najteplejsiu verziu zapasenia maju aj tak turci, na to sa klas. zapasenie ani judo nechytaju. Ta turecka verzia vyzera tak, ze chlapi su cely naolejovany (aby sa nedali lahko chytit) a obcas strcia superovi ruku do nohavic (ano do rozkroku) - aby bolo za co chytit... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Janicka napsal: | Já dělala judo asi tak 8 let. Bylo to skvělý období. Vždycky když koukám na judo v televizy, nebo jdu kouknout na nějaký závody, mám chuť zase oprášit kimono a začít trénovat!
Jo a uličky byly taky perfektní!! To byla masáž... |
ja mam chut vratit se k tomu porad. Prestala jsem vlastne proto, ze v oddile byli sami mali mladi lidi, a oddil zen neexistoval. Byl jen oddil deti a oddil muzu. Vlastne i kdyby byl tak bych asi nechtela chodit jen do zenskyho oddilu, bavi me prat se s chlapama, a od chlapskyho oddilu jsem nesmela :/ proto jsem se taky dala na trojboj a pak vzpirani, ale porad mi judo chybi.
Jinak z Juda jsem si odnesla poznamenany kolena (vrzou a pri dlouhym sezeni, treba ve vlaku me dost bolej), ale taky prvni medaili v zivote, a spoustu skvelych zazitku a kamaradu. Mimochodem svoji nejlepsi kamaradku jsem potkala prave diky Judu. Winda jsem vlastne taky poznala diky Judu jinak by mi asi do PM nenapsal tehdy.. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:37 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Samotne judo mi pride vcelku na pohlad nudne, ale je tam niekolko useful veci...
Tak ma napada, ci sa windovi pacilo judo, alebo tie sick games, ponizovanie, bicovanie, sikana atd, skratka latentne sado - maso...
Najteplejsiu verziu zapasenia maju aj tak turci, na to sa klas. zapasenie ani judo nechytaju. Ta turecka verzia vyzera tak, ze chlapi su cely naolejovany (aby sa nedali lahko chytit) a obcas strcia superovi ruku do nohavic (ano do rozkroku) - aby bolo za co chytit... |
ja myslim, ze na pohled se zda nudnych vetsina sportu, ktery si clovek sam nezkusil.Nez jsem si sama zkusila vzpirat, nechapala jsem co na tom kdo vidi, prislo mi to nudny. Zrovna tak se muze nekomu zdat nudne judo, zrovna tak se nekomu zda nudny box nebo karate. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
Ulicky jsou docela oblibene, koukam.
Jeste jsem si vzpomnel na "paskovanou".  Hrali jste to taky? :)
Nekdo si sundal pasek, prendal ho tak, aby mel asi jen 1/4. Poskakoval po 1 noze ( nebo byl na kolenou - to uz si moc nepamatuju ty detaily ) snazil se slehnout nekoho dalsiho. Ostatni mu mohli utikat. A ten koho slehnul, tak ten pak slehal s nim. :)
Ahola: Rad jsem delal ostatnim bolest.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
Z principu musim drzet basu s Yggem, ale tohleto tema neni o sportu, takze se pridam.
Judo delam, je to fajn, sportovni forma juda muze byt velice nudna, to je bohuzel fakt.
Krome chvatu a randori me na judu nikdy nikdo nemlatil.
Kouba ma pekny avatar. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|