| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
exiCZE
|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:07 pm Předmět: Penicilin |
|
|
Čaute hoši už týden betu penicilin a dnes sem byl v posilce nebylo to sice nic moc hodně sem spadl a tak se ptám když mi je dobře jeslti mám i tak dobrat penicilin počas posilky nebo jeslti s tím má někdo zkušenosti brát pnicilin počas dobrání tabletek a mezi tím chodit do posilky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
A co tím penicilinem léčíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
exiCZE
|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
Dober penicilin, jdi na krevní testy a až ti řeknou, že jsi v cajku, jdi cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
exiCZE
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
Mám teď to samé, co ty. Ale přechozená angína může vézt k ošklivým věcem, zvlášť pro sportovce. Tak to radši vydrž :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 21, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
| exiCZE napsal: | hm je mi dobře už od středy a mám ještě dva pláta penicilinu před sebou to fakt nevydržím | Vydržíš. Nevymýšlel kraviny a dober antibiotika. Nebo je neber vůbec a neleč se. Tato řešení na půl csty jsou naprd. Přednost má zdraví než nějaké dva tréninky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 22, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
Angína + penicilin = tak 3 týdny bez tělesné zátěže. Pokud hned první týden chodíš do posilovny, tak si pitomec a koleduješ si o trvalé poškození zdraví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 22, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
Spaziku, mohl by ses o tom trochu rozepsat?  včera jsem dobral penicilin po angíně a dneska jsem šel hoooodně lehce cvičit. Je to na škodu? Cítím se zdravě..
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: út duben 22, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
je to na škodu. prostě máš mít rekonvalescenci. aspoň ten týden bys mohl vydržet necvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 22, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Spaziku, mohl by ses o tom trochu rozepsat? včera jsem dobral penicilin po angíně a dneska jsem šel hoooodně lehce cvičit. Je to na škodu? Cítím se zdravě.. |
Přechozením nemoci, např. angíny riskuješ např. trvalé požkození srdce, není to třeba až tak časté, ale zvyšuješ si tím pravděpodobnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 22, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Moocha napsal: | Spaziku, mohl by ses o tom trochu rozepsat? včera jsem dobral penicilin po angíně a dneska jsem šel hoooodně lehce cvičit. Je to na škodu? Cítím se zdravě.. |
Přechozením nemoci, např. angíny riskuješ např. trvalé požkození srdce, není to třeba až tak časté, ale zvyšuješ si tím pravděpodobnost. |
Ano, přechozením. Tzn. neléčení. Ale co po dokončení léčby?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |