|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO ZÍSKÁ TITUL? |
| SPARTA |
|
20% |
[ 7 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 2 ] |
| PLZEŇ |
|
5% |
[ 2 ] |
| ZLÍN |
|
14% |
[ 5 ] |
| HRADEC KRÁLOVÉ |
|
0% |
[ 0 ] |
| KOMETA BRNO |
|
35% |
[ 12 ] |
| PARDUBICE |
|
8% |
[ 3 ] |
| VÍTKOVICE |
|
8% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 10:29 pm Předmět: TIPOVAČKA PLAY OFF EXTRALIGY 2013/14 |
|
|
Vítejte u dalšího ročníku TIPOVAČKY vyřazovacích bojů HOKEJOVÉ EXTRALIGY.
V prvním ročníku jsme se dostali na 60hlasů a v návštěvnosti logu solidních 23tisíc shlédnutí. Na kulturistický server myslím slušná čísla. Tento ročník vynecháme předkolo a jdeme rovnou na čtvrtfinále.
Každý hokejový fanoušek z pomezi bojovníků se železem je zde vítán. Čím více Vašich názorů, fanouškovských výlevů, hecování.....tím lépe. Pro začátek, budete-li chtít, napište koho favorizujete. Zda jde o Váš tým, či to bude někdo z těch dalších. A klidně přidejte své odůvodnění.
Já samozřejmě dávám hlas milovaným Pardubicím, ale je třeba uznat, že tentokrát jde hlavně o přání, jelikož již nejsou týmem, kterým byly, a nevstupují do play off jako favorité. Tím spíše, že se pachtily v pěti zápasech předkola se Slavií, a ztratily tím zbytečně spoustu sil vyřazením týmu, který byl ve všech utkáních horší, a hokejovou kvalitu nahrazoval vším možným (ano i dřinou a chytrostí). Už proto bude jejich cesta přes Třinec obtížně řešitelným problémem.
Budu se sem snažit psát včas a pravidelně výsledky všech utkání.
Čtvrtfinálové dvojice jsou následující:
SPARTA - VÍTKOVICE
TŘINEC - PARDUBICE
PLZEŇ - KOMETA
ZLÍN - HRADEC KRÁLOVÉ
Naposledy upravil Johncreasy dne ne březen 16, 2014 11:35 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 11:39 pm Předmět: |
|
|
Hmmm..... já bych vsadil na vítěze klání Třinec - Pardubice, nebo i Sparta - Vítkovice.
Se Zlínem, Kometou a Hradcem osobně nepočítám, nevěřím jim. Plzeň je tak na půl cesty.
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po březen 17, 2014 1:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po březen 17, 2014 1:46 am Předmět: |
|
|
Jen tak dál Caladane. Není nad česko-moravsko-slezskou řevnivost. Jen houšť a větší kapky. Je to jeden z věčných hybatelů všech internetových svárů.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 17, 2014 4:29 am Předmět: |
|
|
Já držím Kometě. Vyřazovací sen, jako se udál před dvěma (nebo třemi?) roky, nečekám, ale podle průběhu základní části se mi zdá, že jsou dospělejším týmem, který dokáže vydržet až do konce hrací doby a dokáže udělat výsledek i ve třetí třetině. Samozřejmě dokáže i pěkné debakly, jako nedávno 10:2 a 7:1.
Plzeň ovšem už není ta Plzeň a věřím, že to bude pořádná válka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 18, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes začínají první zápasy. Jen je škoda, že všechny čtyři v jeden den. Dřívější model byl mnohem lepší, a člověk si mohl vychutnat víc utkání. Ještěže máme ten TV Tipsport, kde si můžete vybrat jakýkoliv zápas.
Naposledy upravil Johncreasy dne út březen 18, 2014 12:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út březen 18, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
Opět jednoznačně fandím na prvním místě Perníkářům . Pak vzhledem k tomu, že už Hradec Králové hraje Extraligu, tak samozřejmě Mountfieldu HáKá.
Jak se myslíte, že dopadnou dnešní střety? Já si myslím..
Pardubice vyhrajou 4:3; Plzeň přehraje Kometu; Hradec s Vítkovicema dnes vyjdou jako vítězové.
btw: už jsem myslel, že letos tenhle topik nezaložíš.. super jsem rád
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 18, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
Sparta - Vítkovice: Podle mě boj a vůbec bych se nedivil, kdyby to nakonec utrhly Vítky. Sparta v nich dostala neobtížnějšího možného soupeře. Velcí silní chachaři, kteří to proti Spartě vždycky berou extra osobně. Navíc v základu uhráli 35bodů doma a 47bodů venku, což je samo o sobě unikum. Sparta byla v základu nejlepší, bez diskuze, ale když jsem viděl kurz na vítěze play off 2.....tak mám pocit, že je přes to všechno hodně přeceněná. Ano, je favorit číslo jedna, ale Třinec je podle mě stejně dobrý a to má kurz 6.
Zkusím tip pro dnešek: 3:4
Třinec - Pardubice: Cokoliv ohledně Pardubic je u mě poznačeno  Osobně jsem chtěl Plzeň, Třinec mi přijde silnější. Na druhou stranu, když nebereme v potaz letošní suverenitu Sparty, jsou to právě Pardubice a Třinec, kdo jsou největšími symboly útočného hokeje. Z tohoto pohledu asi potenciálně nejhezčí série. Pro Třinec hraje domácí prostředí a hlavně odpočinek. Naopak Pardubice si zbytečně zkomplikovaly cestu předkolem, navíc hrají na tři lajny, což je další znevýhodnění. Na druhou stranu hrály Perníci s Třincem v play off třikrát a pokaždé ho vklidu vyřadily. To je ale minulost. Tip fanouškovství: 3:4
Plzeň - Kometa: Musím se přiznat, že brněnským moc nevěřím. Podle mě se Plzeň pomstí za předloňskou sezónu, kdy je Kometa zlikvidovala. Tip: 4:2
Zlín - Hradec: Série bezesporu slibující nejošklivější hokej. Oba týmy vyznávající obranou hru. Zlín je taková věčná klasika, mužstvo brejků a přesilových her. Každý rok ale hraje v těch vyšších patrech tabulky, ačkoliv nepatří mezi nejbohatší (byť ani nejchudší) kluby...z tohoto pohledu klobouk dolů. Uznání mám i pro Hradec. Viděl jsem ho jako kandidáta pro baráž, a podle jmen mi přijde nejslabší z celého play off. Trenér jim ovšem naordinoval vyloženě účelnou taktiku. Ta ale vyžaduje po celý rok obětavý a fyzicky velmi vyčerpávající hokej . Zlín by ještě teoreticky mohl zvládnout, (byť i tady budou berani favoritem) určitě ho ale nevidím ve finále. Tip: 3:2
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 18, 2014 1:26 pm Předmět: |
|
|
Teď koukám, že jak Caladan naznačil, je to tentokrát opravdu boj Čechy vs Morava. Nepamatuji, že by to takto vyšlo. V celé lize jsou jen čtyři moravské týmy, tento rok se jim ale všem podařilo postoupit do čtvrtfinále. No bude o zajímavé....já osobně play off extraligy miluju, a to víc než třeba klání reprezentace
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 18, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
No tak zatím je to hodně zajímavý!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 18, 2014 7:45 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTFINÁLE 1.KOLO:
TŘINEC - PARDUBICE 0:4 (série 0:1)
Po drtivé převaze domácích v první třetině, se hra vyrovnala a Pardubice chytrou hrou a výbornou koncovkou smetli Třinec i přes jeho optickou převahu.
PLZEŇ - KOMETA 1:4 (série 0:1)
ZLÍN - HR. KRÁLOVÉ 2:1pp (série 1:0)
SPARTA - VÍTKOVICE 3:2 (série 1:0)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
Fandím Vítkovicím a Kometě. Myslím,že oba týmy mají tak stejnou šanci postoupit (spíše menší naž 50%). Jinak Třinec dle mě postoupí jistě-i když to tak zatím nevypadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: st březen 19, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
Hlavní je, že i kdyby dneska Kometa padla, tak že do Ronda nepojede za stavu 0-2. Defakto jsme za celej špíl Plzeň do ničeho nepustili. Překvapila mě ne zcela zaplněná hala v Plzni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|