Zaslal: čt květen 01, 2014 9:51 am Předmět: Překročení expirace
Už jste někdo narazil? Před časem jsem dostal BCAA a byly mírně prošlé, ale vše žádné problémy jsem nezaznamenal. Teď jsem dělal pořádek a našel jsem nějaké rozdělaná Chondro tablety na klouby, prošlé asi 2 roky. Ale co by se tam mohlo zkazit? Riskovat, neriskovat?
Je to u tablet, kapslí a obecně takových přípravků jen alibismus=sychr od výrobce?
Už jste někdo narazil? Před časem jsem dostal BCAA a byly mírně prošlé, ale vše žádné problémy jsem nezaznamenal. Teď jsem dělal pořádek a našel jsem nějaké rozdělaná Chondro tablety na klouby, prošlé asi 2 roky. Ale co by se tam mohlo zkazit? Riskovat, neriskovat?
Je to u tablet, kapslí a obecně takových přípravků jen alibismus=sychr od výrobce?
Pokud nejsi alergik nebo kardiak tak Ti smrt nehrozí a co Tě nezabije to Tě posílí
Každopádně před testem si pro sychr připrav ampulku Dithiadenu nebo Solumedrol, kdyby jsi šel do kolen...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru