|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:03 pm Předmět: TRÉNINKOVÝ VS NETRÉNINKOVÝ DEN (OBJEM) |
|
|
Ahoj, potřeboval bych objasnit věci co se týče NETRÉNINKOVÝCH DNŮ VE STRAVĚ :)
Jaká má být změna ? Sacharidy ? Víc ? Míň ? Bílkoviny ? To stejné ? Proč se to mění ? Co třeba vy jíte ? :) Vážím 60kg.. Kolik B/T/S mám brát v netréninkový den ? :)
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CharlesWood
|
Zaslal: po květen 12, 2014 7:21 pm Předmět: Re: TRÉNINKOVÝ VS NETRÉNINKOVÝ DEN (OBJEM) |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | Ahoj, potřeboval bych objasnit věci co se týče NETRÉNINKOVÝCH DNŮ VE STRAVĚ :)
Jaká má být změna ? Sacharidy ? Víc ? Míň ? Bílkoviny ? To stejné ? Proč se to mění ? Co třeba vy jíte ? :) Vážím 60kg.. Kolik B/T/S mám brát v netréninkový den ? :)
Děkuji |
v TRÉNINKOVÝ DEN zvyš bílkoviny 1,8-2g na kg tvoji vahy, a sniz sacharidy o neco ja nevim treba na 5 v NETRENINKOVY DEN naopak sniz bilkoviny klidne na 1,5g na kg tvoji vahy a zvys sacharidy na treba 6-8
proc je tomu tak? protoze v treninkovy den potrebujes vice bilkovin protoze te ceka trenink tak aby svalova hmota byla v ochrane a ba naopak v netreninkovy den cukrujes protoze potrebujes po treninkovem dnu doplnit energii aby svaly rostly...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: po květen 12, 2014 7:58 pm Předmět: Re: TRÉNINKOVÝ VS NETRÉNINKOVÝ DEN (OBJEM) |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | Ahoj, potřeboval bych objasnit věci co se týče NETRÉNINKOVÝCH DNŮ VE STRAVĚ :)
Děkuji |
v TRÉNINKOVÝ DEN zvyš bílkoviny 1,8-2g na kg tvoji vahy, a sniz sacharidy o neco ja nevim treba na 5 v NETRENINKOVY DEN naopak sniz bilkoviny klidne na 1,5g na kg tvoji vahy a zvys sacharidy na treba 6-8
proc je tomu tak? protoze v treninkovy den potrebujes vice bilkovin protoze te ceka trenink tak aby svalova hmota byla v ochrane a ba naopak v netreninkovy den cukrujes protoze potrebujes po treninkovem dnu doplnit energii aby svaly rostly... |
Díky moc :) Přesně něco takovyho jsem potřeboval:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|