Výuka jazyka do mobilu (mp3) ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výuka jazyka do mobilu (mp3) ?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Výuka jazyka do mobilu (mp3) ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mmks

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2014 4:19 pm    Předmět: Výuka jazyka do mobilu (mp3) ? Odpovědět s citátem

Už to vypadá, že zase budu jezdit do práce na kole a při běhu mě taky nebaví poslouchat furt ty stejné písničky. Dřív jsem to řešil třeba audioknihou, ale žádnou pořádnou nemůžu najít a říkal jsem si využít ten čas ještě nějak a zkusit se aspoň trošku naučit poslechem angličtiny.
Má někdo nějaký typ na mp3, nebo program, který by se dal učit jen poslechem bez nutnosti obsluhy mobilu a knihy? Nic moc jsem nikde nanašel.
Vzhledem k tomu, že ze školy jsem vlastně pryč už tak 15 let a jazyk mě nikdy moc nešel, potřebuju něco fakt pro začátečníky, zvýšení slovní zásoby, fráze, "odposlech". Pustit si anglickou audioknihu by teda u mě nezabralo.
Dík

PS: Je mě jasné, že to nebude mít na pořádnou výuku, kurzy atd. ale není to ani účel, prostě když ty sluchátka mám už hodinu v uších, tak proč to nevyužít.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: