Čistý objem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čistý objem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Čistý objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak se vám líbí trénink?
Líbí
25%
 25%  [ 1 ]
Nelíbí
75%
 75%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 4

Autor Zpráva
Tomis88

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 10:46 am    Předmět: Čistý objem Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych poradit jak na "Čistý objem", nějaké tipy, triky, připomínky. Kritiku beru.

Váha: 87 Kg
Výška: 180 cm

Cvičím klasicky split 4x týdně každou partii 1x týdně, problémové 2x (vyhovuje mi to)
Při stagnaci měním trénink na Full Body (Korte,...)

Jídelníček:
7:00 - 1 Vejce, 3 Bílky 30g racio
10:00 - 100g Tuňák, 30g racio
13:00 - 150g Kuřecích prsou, 80g Rýže
16:00 - 30g WPC 80, 50G Vloček, Pumpa (3g Citrulyn,2g Arginin, 2g Lysin,1g Methionin), někdy kafe
18:30 - 50g WPC 80 50g vloček
20:00 - 100g Hovězí zadní, 80g Rýže
22:30 - 250g Tvaroh odtučněný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
555SIMI555

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I když bude ten objem sakra čistěj, tak nabereš stejně tuk, protože podle váhy a výšky si myslím, že jsi někde mezi endo-mezomorfem. Určitě ale ten tvůj jídelníček obsahuje málo kalorií na to, aby si vůbec přibral, a tuku tam bude jak pro veverku. Nevím jak si jedl, ale jestli takhle, tak postupně postupně každý týden přidávej do každého dne 50g sacharidů, dokud se nedostaneš denně na cca 400g S. Pak uvidíš jak přibíráš, když moc a poleze to do tuku, ubereš, když vůbec, tak přidáš. Tuky zvedni na cca 50-80g, hlavně ořechy, oleje, vejce ráno klidně 2 a 3 bílky. Jinak bílkovin tam je podle mě dost ;-)
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

- bidna snidane
- zadne zdrave tuky
- mas tam 3g S/kg, kdyz vemu v potaz zadne tuky, tak pro me je to takovy lehci redukcni jidelnicek
- vlocky pred treninkem - pokud jde o ovesne, tak jsou nevhodne (velke mnozstvi vlakniny)
- ke kazdemu jidlu zeleninu/ovoce
- existuje vic veci, nez ryze a vlocky
- takhle od oka moc bilkovin, prepocti to a uvidis
Tomis88

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem sachry na 400g/den a přišlo mi, že mi to jde zbytečně do tuku. Zdravý tuky zařazuji netréninkový den, ale měl bych každý den. Když mám náladu udělám si místo rýže těstoviny. Občas i brambory. Ty bílkoviny bych měl asi drobet seknout no. Proč myslíš, že ovesné vločky jsou špatný před tréninkem? Blbě mi z nich není při tréninku, jestli myslíš tohle. Snídaně uznávám, že by mohla být lepší. Zeleninu a ovoce od každého něco každý den zobnu.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bílkoviny cca 200 - v pohodě (lidi jedí i o mnoho víc, ne teda já osobně ale většina lidí dává třeba 250 a no problem)

Málo tuku
Málo sacharidů

Moc čisté. Můžeš si to zjednodušit a udělat to tak že tam ty tuky nacpeš například formou pizzy . A nebo prostě čistě těmi oleji, žloutky, mlíkem, vepřovým, lososem, sýrem...

Ovesné vločky před a po tréninku - moc pomalé. Dobré na poblití. Pořád stupidní racio který má glykemický index asi jako kdybys do sebe tlačil cukr, to můžeš rovnout jíst sušenky. Když tam nemáš zeleninu a nic co by zpomalovalo trávení těch sacharidů. Rychlé sacharidy okolo tréninku a pomalé přes den. Máš to obráceně.

A jestli jsi měl pocit že při 400 sachrech přibíráš tak taky záleží z jakých zdrojů pochází. Navíc tělo má omezenou kapacitu na budování svalové hmoty, kor když chceš čistě. Prostě přibereš třeba kilo za měsíc a když to bude více můžeš si být jist že to třeba bude sádlo. Takže některý věci jsou dány genetikou a prostě je neurychlíš...

Rychle na stránku:

Přejdi na: