Uspořádání jídelníčku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Uspořádání jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Uspořádání jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
czechgym

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2014 5:15 pm    Předmět: Uspořádání jídelníčku Odpovědět s citátem

Ahoj! Mám problém časovým rozvrhnutím jídelníčku, rád bych, kdyby jste se na něj koukli a pomohli mi vyřešit, jak by jste to třeba viděli vy. :)
Meal 1 6:30 Vajíčka 3-5 ks 0-2 žloutky, 1/2 hrnečku oves. Vloček, banán, zelený čaj
Meal 2 9:25 Jablko a protein 30 g
Meal 3 12:15 Oběd škola nebo rýže/ těstoviny s masem.
Meal 4 14:15 Bobule/ slunečnicová;žitná; celozrná houska se šunkou a sýrem 30%
Meal 5 17:15 Protein a jablko
19:30-21:30 Posilka
Meal 7 - Rýže/ čočka s kuř. Masem a brokolicí
Meal 8 - Tvaroh s araš. Máslem.

Ještě bych rád dodal, že od 15:30 do 19:00 jsem v práci. A je možno se tu zde stravovat v jakýkoliv čas, pokud budu šikovný.

Předem děkuji za odpověď. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Woko_O

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v pohodě..

klidně si tam přidej něco na co budeš mít v nějakej den chuť.. nic se ti nestane..

Samozřejmě takhle jíst každej den asi vyloženě nebudeš, tak to střídej, obměňuj..žádnej stress.. :)
karelhlava

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Místo jablka bych tam dal banán :)
..v kolik chodíš spát ?! Když jsi do 21:30 v posilovně a máš potom ještě 2 jídla ?
..spánek je taky dost důležitej navíc jak koukám tak vstávaš kolem 6 asi ,když 6:30 snídáš
czechgym

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám tam podstatě všecko co mi chutná. Brokolici a maso miluji. Toho bych sežral klidně tuny. Sladký nejím už od malinka. :) Jinak jídelníček se dá říct dodržuji bez nějakých problémů. :) A jen v pátek večer poslední jídlo před spaním (1-2h) mám cheat kdy se opravdu přesachariduji. A to je můj takový odměňový den. :) Spíše bych potřeboval poradit, jakto mám udělat po tom cvičení. Co si mám dát, když chodím spát kolem 11. Tvaroh si většinou dám 10 min před spaním. A usíná se mi jak malému klukovi :D
Woko_O

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ideální by byl protein s maltou,glukopurem.. Na noc bych se zbytečně nepřejídal.. I když se ti pravděpodobně nic nestane. Ta tekutá forma se přece jenom tráví líp a rychlejc než maso..
MikTek

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2014 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czechgym napsal:
Mám tam podstatě všecko co mi chutná. Brokolici a maso miluji. Toho bych sežral klidně tuny. Sladký nejím už od malinka. :) Jinak jídelníček se dá říct dodržuji bez nějakých problémů. :) A jen v pátek večer poslední jídlo před spaním (1-2h) mám cheat kdy se opravdu přesachariduji. A to je můj takový odměňový den. :) Spíše bych potřeboval poradit, jakto mám udělat po tom cvičení. Co si mám dát, když chodím spát kolem 11. Tvaroh si většinou dám 10 min před spaním. A usíná se mi jak malému klukovi :D

Hned po cvíču ideálně gainer, pak sprcha, pak velký jídlo, cesta domů, a před spaním ten tvaroh a pokud nepřibíráč moc rychle tak klidně i třeba 2-- racio chleby...takhle to jedu já když jdu na "noční" trénink a naprosto v pohodě.
czechgym

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, začal jsem se podle toho řídit a sedími to. Díky moc za rady! :))

Rychle na stránku:

Přejdi na: