Zdravím. Po spartanu v Liberci bych se na Valčanskou dolinu rád trochu připravil i po stránce jídla a ne jen fyzičky. Resp bych se chtěl zeptat místních výživových guru, jak upravit stravu řekněme týden před závodem tak, abych ze sebe vytřískal co nejvíc. Myslíte že by byl dobrej nápad třeba stáhnout sachry od pondělí do čtvrtka řekněme na 100g a v pátek to nacukrovat k prasknutí, nebo nějaký jiný nápad? Sem pro každou špatnost a myslím že by se tak dalo stáhnout několik cenných minut
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
No myslel sem něco jako superkompenzaci, ale z toho důvodu že do sebe natáhnu cukru víc než normálně a ne kvůli figuře Běhat ráno bude žůžo vzhledem k tomu že chodím dělat na šestou, ale to se nějak zvládne
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru