Zaslal: pá červen 06, 2014 10:22 pm Předmět: hodnoty do diety?
Dobry den, prosim mohol by mi niekto poradit kolko sacharidov, bielkovin a tukov by som mal zaradit na den presny pocet aby doslo k spalovaniu tuku aby som si mohol dopocitat jedalnicek? teraz 180cm/80kg. trening 6x do tyzdna po kazdom cviceni cca 35 min kardio. dakujem za vase rady
Podle mě jsi mimo...162g B, -3g S, 157g T +500g filtrovanýho vzduchu.
_________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
35 minut cardia je moc. 6x týdně trénink je taky až až. Sacharidy si zkus spočítat tak na 4g na kg pro začátek. Bílkoviny tak do 2g na kg a v ten netréninkový den si dej na co máš chuť a dej tam nějaké tuky.
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
35 minut cardia je moc. 6x týdně trénink je taky až až. Sacharidy si zkus spočítat tak na 4g na kg pro začátek. Bílkoviny tak do 2g na kg a v ten netréninkový den si dej na co máš chuť a dej tam nějaké tuky.
dakujem ti moc. velmi tomu nerozumiem riadim sa cim viacej kardia tym lepsie tak sa radsej pytam.. dakujem za radu skusim si to nastavit podla tvojich hodnot.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru