Muscle-Fitness 12/2010

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle-Fitness 12/2010  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Muscle-Fitness 12/2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mato00

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 9:57 pm    Předmět: Muscle-Fitness 12/2010 Odpovědět s citátem

Zdravim, urcite sa tu najdu borci, ktori odoberaju tento casopis, patrim medzi nich aj ja, ale co cert nechcel stratil som /zapotrosil som alebo niekomu pozical a nevratilo sa mi vydanie 12/2010 (ruzove pozadie a zena v popredii).... Je tam super clanok o Louivi Feriggovi, ktory by som strasne potreboval. Najde sa tu niekto kto by mi to oskenoval alebo odfotil a poslal? Mail. martink136agmail.com

Dakujem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tsunami

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 10:37 pm    Předmět: Re: Muscle-Fitness 12/2010 Odpovědět s citátem

Mato00 napsal:
Zdravim, urcite sa tu najdu borci, ktori odoberaju tento casopis, patrim medzi nich aj ja, ale co cert nechcel stratil som /zapotrosil som alebo niekomu pozical a nevratilo sa mi vydanie 12/2010 (ruzove pozadie a zena v popredii).... Je tam super clanok o Louivi Feriggovi, ktory by som strasne potreboval. Najde sa tu niekto kto by mi to oskenoval alebo odfotil a poslal? Mail. martink136agmail.com

Dakujem

až za 2-3 týdny pojedu k rodičům, podívam se, mám pocit že jsem ten časopis v tý době odebírala, za nic neručím, ale v červenci mi to klidně napiš PM a připomeň se a napíšu jestli mám :) pokud neseženeš dřív
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: