|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jeymont
|
Zaslal: čt červen 26, 2014 10:12 pm Předmět: Je to ok? |
|
|
Zdravím, teď sem měl protein on Nutrendu, ale jakož to studenta mě zajímá hlavně cena chci se zeptat jestli je to ok podle vás SCITEC 100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL 5000G, nebo jestli je úplně jedno do čeho půjdu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 27, 2014 6:13 am Předmět: |
|
|
Scitec se mi léta osvědčoval. Je to dobrý produkt. Pokud mermomocí chceš protein, tak to není špatná volba. Stravitelnost OK, chutově velmi dobré, cena přiměřená.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
Ahoj, za ten Scitec se přimlouvám, chuťově pecka, měl jsem bílou čoko/jahodu a fakt moc dobrý. Nedávno jsem dobral banán a ten ušel, přišel mi chemický. Deadlifte, jakou příchuť bys doporučil? Možná ho taky ještě někdy v budoucnu pořídím :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
U Scitecu bych osobně doporučil příchuť Jablko-Skořice ... naprosto nejlepší příchuť, kterou jsem kdy měl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | U Scitecu bych osobně doporučil příchuť Jablko-Skořice ... naprosto nejlepší příchuť, kterou jsem kdy měl... |
To zní zajímavě... ale on chce Professional, ten v téhle variantě dělají? Tady na eShopu není, jen ten "modrej" :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
Teď jsi mě zaskočil :) příchuť se vyrábí jenom v "modrém"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 27, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Scitec se mi léta osvědčoval. Je to dobrý produkt. Pokud mermomocí chceš protein, tak to není špatná volba. Stravitelnost OK, chutově velmi dobré, cena přiměřená. |
dobrá je čoko hazelnut---pokud Ti chutnají tatranky.
Za mě kokos čokoláda, jahoda bílá čokoláda (vlastně vše čokoládové), docela ujde vanilka. Moc mě neoslovila malina.
Už jsem to nekupoval roky, tak nevím zda ty příchutě jsou ještě aktuální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: pá červen 27, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
Ja som mal Vanilla Very Berry, chuťovo bol úplne super. Môžem doporučiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
ja som minuly rok na dovolenke natrafila na scitec shop..kupila som protein "šmoulová" príchuť a určite neodporúčam
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Deadlift napsal: | | Scitec se mi léta osvědčoval. Je to dobrý produkt. Pokud mermomocí chceš protein, tak to není špatná volba. Stravitelnost OK, chutově velmi dobré, cena přiměřená. |
dobrá je čoko hazelnut---pokud Ti chutnají tatranky.
Za mě kokos čokoláda, jahoda bílá čokoláda (vlastně vše čokoládové), docela ujde vanilka. Moc mě neoslovila malina.
Už jsem to nekupoval roky, tak nevím zda ty příchutě jsou ještě aktuální. |
Já měl tuším lesní ovoce, asi 2-3x ve fitku. S vodou a rozmixované v mixéru. Klidně bych si toho koupil kýbl. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
za me rozhodne zminovana čoko hazelnut, chutove super!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 27, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Petra90 napsal: | ja som minuly rok na dovolenke natrafila na scitec shop..kupila som protein "šmoulová" príchuť a určite neodporúčam | No tak to byl taky nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
packa17
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červen 27, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
| packa17 napsal: | Za mě je vynikající čoko-oříšek,čoko-kokos a vanilla berry | ...jo,jo...s tím naprosto souhlasím:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|