| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: so duben 26, 2014 7:17 pm Předmět: Překlad do angličtiny |
|
|
Zdravím, neznáte nějakou seriózní firmu nebo osobu, co by slušně zvládla přeložit pár snad jednoduchých vět do angličtiny? Respektive zkontrolovat to, překlad jsem si udělal sám (nejsem ale dobrý :D).
Jedná se o abstrakt k bakalářské práci, proto ten stres
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
mandor
|
Zaslal: so duben 26, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
Jsem němčinář a potřeboval bych přeložit 6 řádků z ČJ do AJ, jedná se mi o resumé k práci. Jachymovi jsem psal, ale nejspíš tu ještě dneska nebyl a bohužel jsem idiot a nechal si to na poslední chvíli a docela to hoří.
Byl by někdo ochotný? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
Jestli pořád nic tak mi to hoď do PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 9:57 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Jsem němčinář a potřeboval bych přeložit 6 řádků z ČJ do AJ, jedná se mi o resumé k práci. Jachymovi jsem psal, ale nejspíš tu ještě dneska nebyl a bohužel jsem idiot a nechal si to na poslední chvíli a docela to hoří.
Byl by někdo ochotný? |
Jo, klidne pm
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, právě jsem dostal "šílený úkol". Došlo ke změně uzavírky v jednom odborném časopise a tak potřebuji přeložit svůj článek do AJ. Potřeboval bych to přeložit do neděle, tak do 16-18hod. Je to asi 7-8stran, ale arial 10. Napište mi prosím kdyžtak PM, nebo klidně sem na forum. Finanční odměna jistá ;). Já osobně mám začátkem příštího týdne státnice, proto se tomu nemohu věnovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
Na to se ti uprimne lidi asi vybodnou. Spis si to nech prelozit profesionalne nebo jestli ma pres kontakt na nekoho aby jsi na to nemusel cekat dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 2:39 pm Předmět: |
|
|
Však já já jen zkouším vícero možností... Profesionální překlad nedělají o víkendu, podle toho, co mi odepsali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 2:59 pm Předmět: |
|
|
No je to o pojištění závažných havárií. Ale když se na to podívám, tak tam moc odborných výrazů není.
Ale už mi jedna kamarádka pomáhá, takže by stačily třeba 2 stránky... Naštěstí to ubývá
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
Hm, to se mi nechce, toho mám dost v práci. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |