Prodám vstupenku na Olympii Amateur a seminář K. Greena

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prodám vstupenku na Olympii Amateur a seminář K. Greena  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Prodám vstupenku na Olympii Amateur a seminář K. Greena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2014 10:34 am    Předmět: Prodám vstupenku na Olympii Amateur a seminář K. Greena Odpovědět s citátem

Ahoj,

prodám VIP vstupenku do sektoru 1 na Olympii Amateur v Praze a voucher na seminář Kaie Greena (odehrává se v sobotu dopoledne). Bohužel se tam nedostanu kvůli práci.

Původní cena vstupenky do VIP 1 je 2490Kč, prodám za 1500Kč . Jedná se o řadu 2, sedadlo 40.

Voucher na seminář prodám také za 1000Kč (Původní cena 1500Kč).

Dohromady prodám za 2000Kč .

ToMaso
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve vedlejším topicu je neudal Fexory ani zadarmo, takže za tuhle cenu těžko :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2014 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vidíš a já ji za 1 500,- prodal :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
BUFU

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Využiji tento topic a zeptám se...
Proč byl stažen seminář s Kaiem Greenem? Nějaký obecný důvody tam napsaný jsou (jako třeba "článek se upravuje", "článek byl dočasně skryt", ...), ale zajímalo by mě jestli bude video vůbec někdy obnoveno, či jestli se dá shlédnout někde jinde :)
http://kulturistika.ronnie.cz/c-18998-exkluzivne-videozaznam-seminare-s-kaiem-greenem.html
Ahead

PříspěvekZaslal: so červenec 05, 2014 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Využiji tento topic a zeptám se...
Proč byl stažen seminář s Kaiem Greenem? Nějaký obecný důvody tam napsaný jsou (jako třeba "článek se upravuje", "článek byl dočasně skryt", ...), ale zajímalo by mě jestli bude video vůbec někdy obnoveno, či jestli se dá shlédnout někde jinde :)

Je to rozbitý , ale strýček Google si pamatuje všechno

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prodám vstupenku na Olympii Amateur a seminář K. Greena
Rychle na stránku:

Přejdi na: