Zaslal: so červenec 05, 2014 12:42 pm Předmět: Prosím o tipy na svačiny..
Ahoj,
pročítám weby, ale nikde se nemužu domoct nějaké kloudé informace...
Potřebuju pomoc s jídlem po ranním tréninku..
Většinou sem od 7 (cca do 8:20) ve fitku a před treninkem cca 5:30 - 6:00 si davam instant vločky 100g + 30g proteinu.. před treninkem nejake NO a bcaa...a po treninku 30g protein.. (bcaa) ale k věcy. Po tréninku se odeberu do práce kam dorazím cca v 9:00 a zde mě čeká oběd ( rýže/kuře - oblíbené kombo :)) až cca v 13:00..
Na odpoledne a pak dál už si rady vím (většinou jedu ovoce, zeleninu), ale nevim co si dát rozumného když v práci v 9 usednu za komp... nemáte prosím nějaký tipy na to co do sebe loupnout ?? Každopadně Cottage - nemuzu ani cítit a tunáka už mám opravdu nad hlavu :-/
Ja mam rada toast s arasidovym maslom a posypany napr. Malinami,ribezlami...dalej domaci pribinak vyslahany z tvarohu,kakaa, ked fakt nestiham proteinove tycinky (aj domace)
Mně se v poslední době hodně osvědčila pohanka - na sladko s jogurtem a ovocem, dochucená třeba ještě skořicí apod. a nejlíp ještě s trochou oříšků nebo mandlí. Nebo na slano se sýrem a zeleninou, ochutit oliváčem a bylinkami. Je to rychlá, výživná a celkem i chutná svačina do krabičky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru