Praha

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Praha  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Praha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trimin

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 7:59 am    Předmět: Praha Odpovědět s citátem

Zdravicko,
kedze som bol prijaty na medicinu do Prahy a stahujem na sa Kajetanku celim narocnej ulohe - ako ma chudobny student pokracovat v trojboji bez toho, aby skrachoval alebo zabit dochadzanim cas, ktory by mohol uzitocnejsie stravit napriklad studiom alebo studiom

Rad by som sa teda spytal, kde v Prahe maju najlacnejsie zakladne potraviny ako kuraci prsa, mlieko, tvaroh a snad este klasika vlocky a ryzu. Je v podstate jedno kde, kedze asi aj tak budem kupovat do zasoby v dvojtyzdnovych / mesacnych intervaloch.
A ak by niekto poznal dobru posilku se vsim potrebnym pre trojboj na blizku, bolo by to priam uzasne :)

Ďakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro tebe bude nejlepší a současně nejjednodušší jezdit nakupovat do Kaufu na Vypich. A pokud chceš šetřit, což je jedině rozumné, tak co půjde kupovat ve slevách. K toho v nich má vždy celkem dost. Jinak u Kajetánky je ještě celkem velká Billa, tam v akci taky občas něco dává smysl.

Co se posilovny týče .... dost se dá odcvičit na Větrníku .... chtěl jsem poslat odkaz na stránky, ale hází mě to někam do hajzlu do Veleslavína, takže buď je něco špatně na netu, nebo skončili. To se musel provést průzkum bojem na místě, adresa je U Větrníku 2034/3
162 00 Praha, Břevnov. Pak je slušné fitko na Řepích, ale to je info z doslechu.

Dalo by se radit i víc, ale s ohledem na to, že nebudeš mít auto a MHD stojí za vyliž, mi výše uvedené přijde jako cesta nejmenšího odporu, min do doby, než se rozkoukáš.
trimin

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kaufland som si z mapy tak nejak vytipoval, prestoze vacsina studentov chodi do tej billy, ta je vacsinou podstatne drahsia.
Pisal som uz aj na kolej, tam maju vlastnu posilovnu, len je to tam take kadejake.
Napriklad olympijsku osu planuju kupit az v září.
Urcite si zistim nieco o vetrniku aj o tom fitku na repích, ďakujem krasne!

S trochou stastia mi veduci telocviku odpusti telesne a budem moct namiesto nich trenovat.
Uz len sa modlit, aby skola mala vyhovujuce zariadenie.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 6:04 pm    Předmět: Re: Praha Odpovědět s citátem

trimin napsal:
Zdravicko,
kedze som bol prijaty na medicinu do Prahy a stahujem na sa Kajetanku celim narocnej ulohe - ako ma chudobny student pokracovat v trojboji bez toho, aby skrachoval alebo zabit dochadzanim cas, ktory by mohol uzitocnejsie stravit napriklad studiom alebo studiom

Rad by som sa teda spytal, kde v Prahe maju najlacnejsie zakladne potraviny ako kuraci prsa, mlieko, tvaroh a snad este klasika vlocky a ryzu. Je v podstate jedno kde, kedze asi aj tak budem kupovat do zasoby v dvojtyzdnovych / mesacnych intervaloch.
A ak by niekto poznal dobru posilku se vsim potrebnym pre trojboj na blizku, bolo by to priam uzasne :)

Ďakujem

Kdekoliv v Praze...i v tom nedražším obchodě bude jídlo levnější než v SR, takže nakonec ještě ušetříš. Pracuji v SR a ceny potravin vs. průměrná mzda - to je tragédie.
ygg

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trimin napsal:
Ten kaufland som si z mapy tak nejak vytipoval, prestoze vacsina studentov chodi do tej billy, ta je vacsinou podstatne drahsia.

Tak slušný student, medik zejména, jí minimálně, a o to víc chlastá.-))). Takže je ten rozdíl v ceně jídla až tak netrápí:-). A taky je pravda, že do toho Kaufu musíš dojet, a to je v blbý čas fest pakárna, bo naše MHD je rok od roku víc na hovno. Ta Billa je tak 300m.

Na Větrníku na baráku furt nápis fitka mají .... takže možná .... ale třeba ho jen ještě nesundali, vylejzat z auta kvůli tomu nebudu:-). U fitek i počkej kde budeš mít školu, abys to vzal při jednom, resp si sám vytipuješ která fitka jsou dopravně ok, a která na prd. Třeba ve Veleslavíně je velmi slušné fitko .... hlavně Freimen to tam má moc rád;-P .... ale pokud to nechceš vzít klusem přes kopec (a je dost velký:-), tak MHD je to výlet jak do Berouna. Pak samozřejmě půjde i o cenu...některá slevy pro studenty mají, jiná ne.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
bo naše MHD je rok od roku víc na hovno.

Yggu to už je podruhý co se v tomhle tématu navážíš do MHD v Praze. Je fakt, že já jsem po centru už před několika lety přestal jezdit MHD a začal místo toho chodit pěšky , ale zase taková tragédie jak to popisuješ to není. Pořád je to kolikrát rychlejší a levnější jak autem. Možná stárneš a pohodlníš?

trimin: určitě si budeš moct dát posilovnu v rámci školního tělocviku zadarmo a ještě za to budeš mít kredity... akorát tam asi nebudeš mít dost kotoučů
owar

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja se prazsky MHD taky musim zastat..po zkusenostech z jinejch zemi a zvlaste tam, kde jsem ted, se mi o ni zda temer kazdej den a ceny jsou veskrze lidove! a to jsem vzdycky nadaval, jak je to u nas drahy..
trimin

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 9:39 pm    Předmět: Re: Praha Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Kdekoliv v Praze...i v tom nedražším obchodě bude jídlo levnější než v SR, takže nakonec ještě ušetříš. Pracuji v SR a ceny potravin vs. průměrná mzda - to je tragédie.

cele slovensko je bohuzial cim dalej tym vacsia tragedia

ygg napsal:

...

ja si sve odchlastal uz davno, bol som na koleji od zacatku gymplu :)
kauf mam po ceste zo skoly na kolej, takze to by problem velmi nebol

Jirka Kalous napsal:

...

my mame taky zvlastny system na telocvik, musim mat semester kondicneho treningu (veci ako horolezectvo, yoga, posilovanie... to posilovanie vo mne zrovna doveru nevzbudzuje :D ), ale aj sportovych hier a plavania, ktore su pre mna passe - volejbal ani basketbal si poriadne nezahram kvoli kolenam, plavanie mam problemy z ramenom... a zabijat cas niecim ako golfom alebo stolnym tenisom a zaciatocnickym plavanim, ked mozem naplno trenovat fakt neplanujem... uz to len nejako vysvetlit vedeniu

dakujem vam vsetkym krasne za reakcie
aspon budem mat trosku prehlad a pripravenu logistiku, ze nebudem ako povestna ryba na suchu :)
ygg

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Je fakt, že já jsem po centru už před několika lety přestal jezdit MHD a začal místo toho chodit pěšky , ale zase taková tragédie jak to popisuješ to není . Pořád je to kolikrát rychlejší a levnější jak autem. Možná stárneš a pohodlníš?

Stárnu určitě, kdo ne:-). Ale skutečností je, že ROPID MHD neustále omezuje a mění, a to téměř vždy k horšímu. Já MHD jezdil vždy hodně, a pořád celkem dost, takže jsem v tomto směru v obraze a opravdu to není zdání.

Změny tras, prodlužování intervalů (viz. fakt, že od půlky červa platil jakýsi předprázdninový JŘ, což bylo zdůvodněno tím, že studenti VŠ prý už nejezdí, že o prázdninách je Praha plná turistů s prázdninovým JŘ tady skvěle ladí, a pod.), nasazování jednovozů i v době, kdy tyto absolutně nestíhají, výluky a jejich úžasné řešení (když se teď opravovala Jindřišská+Vodičkova, tak dostat se ze Smíchova na Žižkov byla fakt radost) ... to nejsou dojmy, ale fakta.

Ostatně i ROPID to sám přiznává. Jen to odůvodňuje tím, že šetří (což v kontextu úžasných nákupů tramvají a skvělé dostavby trasy A je opravdu něco), a bagatelizuje negativa prováděných změn.

Rychle na stránku:

Přejdi na: