|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
noap
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 10:14 pm Předmět: Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jestli vás někoho trápí podobný problém jako mě s likvidací kalhot, nebo jestli jsem vyjímka  Když pominu potíž s výběrem kalhot (riflí) a s tím, že ty co přetáhnu přes stehna, tak jsou mi velké v pase, tak můj daleko větší problém je ten, že když už si je pracně vyberu, tak je mezi nohama v části okolo švu - ošoupu a roztrhám za velice krátkou dobu a to cca 1-2měsíce, což je úplně šílený. Takhle abych vydělával jen na kalhoty  Přitom si nemyslím, že bych měl nějaký extra silný nohy.....jen pro představu měřím kolem 185 cm a vážím cca 99-100Kg při obvodu stehna v horní části cca 64 cm. Za vaše zkušenosti a postřehy bud rád
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 10:57 pm Předmět: |
|
|
to je daň za to, že cvičíš nohy, máš na stehnech více hmoty a pak při pohybu šoupeš stehnama v rozkroku více než průměrný hubený člověk, člověk jak prase třeba jako já má taky prošoupaný kalhoty brzo, ale že by to bylo pár týdnů to ani ne, v řádu měsíců ale určitě, musíš si ty kalhoty často měnit za jiné, ne mít jen jedny, které nosíš pořád, ono ti to nakonec vydrží stejně, když to všechno prošoupeš, tak pak najednou vyhodíš patery kalhoty a je to jako bys nosil jedny a ty prošoupal a pak si koupil další a takhle ještě 4x, takže rada zní vyser se na trénink nohou, nebo pokud jsi tlustej, tak zhubni, nebo se s miř s tím, že budeš mít pořád prošoupaný kalhoty
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá listopad 15, 2013 11:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
To znam,mel sem podobnej problem,mam priblizne stejne proporce,ale v tom to snad nebylo.Kdyz sem studoval,mel sem na sobe rifle od rana do odpoledne od pondelka do patku,sedel sem v nich v lavici a chodil po meste...a vydrzeli me tak max. 3 mesice,nez se me udelaly diry v rozkroku a nic s tim neslo udelat.Ted,kdyz chodim do prace a prez den uz nosim pracovni odev,tak uz ty rifle nejsou tak namahany a vydrzej me v pohode treby i rok.Moje rada zni-vsude ,kde to jde si ber teplaky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 11:23 am Předmět: |
|
|
V horní části stehna mám 65cm, relativně úzký pas, vysoká postava, takže mám taky podobný problém. Kupuji rifle velikosti 36/36, pak to docela jde. Jak psal kolega výše, dobré je nemít jenom jeden pár riflí, důležité je to střídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
noap
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 11:54 am Předmět: |
|
|
| Tommm napsal: | | To znam,mel sem podobnej problem,mam priblizne stejne proporce,ale v tom to snad nebylo.Kdyz sem studoval,mel sem na sobe rifle od rana do odpoledne od pondelka do patku,sedel sem v nich v lavici a chodil po meste...a vydrzeli me tak max. 3 mesice,nez se me udelaly diry v rozkroku a nic s tim neslo udelat.Ted,kdyz chodim do prace a prez den uz nosim pracovni odev,tak uz ty rifle nejsou tak namahany a vydrzej me v pohode treby i rok.Moje rada zni-vsude ,kde to jde si ber teplaky. |
Bohužel vzhledem k okolnostem kde pracuju, tepláky nosit nemůžu.......i když by to bylo asi ideální řešení
|
|
| nahoru |
|
 |
noap
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | V horní části stehna mám 65cm, relativně úzký pas, vysoká postava, takže mám taky podobný problém. Kupuji rifle velikosti 36/36, pak to docela jde. Jak psal kolega výše, dobré je nemít jenom jeden pár riflí, důležité je to střídat. |
Já kupuju 36/34 a stahuju páskem, aby mi nespadly :) Nicméně když budu střídat, dejeme tomu čtvery nebo patery rifle, vydrží mí sice rok, ale průměrně na tom budu stejně, protože jak píše kolega výše, za rok je vyhodím všechny
|
|
| nahoru |
|
 |
noap
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
Nenarazili jste na nějaké kalhoty co mají třeba zesílený rozkrok, nebo jsou extrémně odolné??
(montérky nemyslím :) )
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
S tím se prostě musíte smířit. Nic jiného se s tím dělat nedá. Já chodím v riflích i v práci. Vydrží mi tak tak 3 měsíce. Jediné co pomáhá tak to, že si mezi nohy nechámvám našít laty s tlustší rifloviny. Tímto způsobem se dá životnost dost prodloužit.
|
|
| nahoru |
|
 |
noap
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | S tím se prostě musíte smířit. Nic jiného se s tím dělat nedá. Já chodím v riflích i v práci. Vydrží mi tak tak 3 měsíce. Jediné co pomáhá tak to, že si mezi nohy nechámvám našít laty s tlustší rifloviny. Tímto způsobem se dá životnost dost prodloužit. |
Necháváš to tam našít ještě hned když jsou nový, nebo až to prošoupeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Joerex
|
Zaslal: so listopad 16, 2013 2:12 pm Předmět: |
|
|
Kupuju si kalhoty typu "regular". Buď pláťáky nebo manžestráky a ty jsou v okolí stehna vždy trochu volnější. Džíny už si zásadně nekupuju, nikdy nevydržely.
Většinou to kupuju v C&A.
Stehna sice nijak velký nemám, ale problém s prodřením jsem měl na 4 z 5ti kusů džín.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
noap: Mam podobne parametry (vyska, hmotnost). Sehnat rifle pro me neni zas takovy problem, jen to chvilku trva, ale prosoupavani rifli znam moc dobre. Akorat snad nikdy se mi to nepovedlo za tak kratkou dobu.
Moje "tajemstvi" je asi to, ze se snazim kupovat kvalitni rifle, vzhledem k mym rozpoctum az absurdne drahe. Ovsem kvalita casto neroste primo umerne cene, takze se ti muze stat, ze za jeany vyplaznes strasne prachy a stejne je prosoupes.
Pak si jeany kupuju trochu volnejsi - jednak s ohledem na promenlivou BW v prubehu roku, jednak - kdyz se ta latka o sebe soupe a je pritom napnuta (tj. pripad tesnych rifli), tak se prosoupe mnohem drive, nez kdyz je volnejsi (aspon si to myslim).
No a konecne toho v riflich asi moc nenachodim, akorat asi cesty do skoly a ze skoly, sem tam do mesta. Po prichodu domu si rifle hned sundavam. Stridam asi ctvery jeany a vzdycky mi vydrzi 2-3 roky, tim padem to pro me vubec neni problem.
V souvislosti s vetsimi stehny mam spis problem, kterej bych nerudovsky nazval "kam s nim"  . Do detailu zachazet nebudu, pac nekteri u tohoto fora zrovna jedi (navic bych byl trochu OT), jen jsem to chtel tak nejak uzavrit, ze hardkor badybildr tvrdy chleba ma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so listopad 16, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
Chlapy, chlapy...jaká "daň za to, že cvičíš nohy" :D já mám nejširší místo stehna obvod 65cm při výšce 164cm a jsem holka a vážím 65kg , a problém sehnat kalhoty fakt nemám :D a ani je za pár týdnů neprošoupu. Asi kupuješ nekvalitní materiál, jinak si to vysvětlit neumím. I když já teda často nosím legíny, ty jsou nejpohodlnější, nebo sukni (což pro chlapy není moc rada :D). Zkus si koupit kalhoty - ne z džínoviny a jak to nebude tvrdý materiál, třeba se to nebude tolik ničit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|