|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pan_Absinth
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 11:25 pm Předmět: spalovače tuků |
|
|
Zdravím Vás, šerifové!
Jedu objemovej trenink, neb je to potřeba, ale nerad bych u toho přibíral tuk na břichu, protože tam už ho mám možná ve větší míře, než bych chtěl  Tak jsem si říkal, jestli by se dal udělat zajímavej kompromis, kdy pojedu objemovku (s doplňkama kreatinem a gainerem) a u toho bral spalovače tuků, aby se zamezilo ukládání přebytečností do břicha? Šlo by, nebo to nebude mít žádnej efekt a ani to nezbrzdí příbytek tuku? Povězte!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 7:02 am Předmět: |
|
|
Heil! Nabírání tuku jen na břichu je blbost, vždycky nějaký tuk nabereš. Nabírat jen čistou svalovinu bez tučiska je se super jídelníčkem asi reálné.
"větší míře, než bych chtěl " - přestaň žrát jako prase!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 8:37 am Předmět: Re: spalovače tuků |
|
|
| Pan_Absinth napsal: | Zdravím Vás, šerifové!
Jedu objemovej trenink, neb je to potřeba, ale nerad bych u toho přibíral tuk na břichu, protože tam už ho mám možná ve větší míře, než bych chtěl Tak jsem si říkal, jestli by se dal udělat zajímavej kompromis, kdy pojedu objemovku (s doplňkama kreatinem a gainerem) a u toho bral spalovače tuků, aby se zamezilo ukládání přebytečností do břicha? Šlo by, nebo to nebude mít žádnej efekt a ani to nezbrzdí příbytek tuku? Povězte! |
Kdysi jsem tu četl jednu pravdivou hlášku: "Spalovače se dělí na legální a účinné"
Jen v Čechách máš desítky tisíc lidí, kteří by byli ochotni každý měsíc platit slušné sumy za ověřenou pilulku na hubnutí. Jsou to peníze, které mou klidně utratit za něco jineho
Zvyš objem kardio tréninku. To ti pomůže určitě
|
|
| nahoru |
|
 |
Pan_Absinth
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 11:03 am Předmět: Re: spalovače tuků |
|
|
| Mablung napsal: | | Pan_Absinth napsal: | Zdravím Vás, šerifové!
Jedu objemovej trenink, neb je to potřeba, ale nerad bych u toho přibíral tuk na břichu, protože tam už ho mám možná ve větší míře, než bych chtěl Tak jsem si říkal, jestli by se dal udělat zajímavej kompromis, kdy pojedu objemovku (s doplňkama kreatinem a gainerem) a u toho bral spalovače tuků, aby se zamezilo ukládání přebytečností do břicha? Šlo by, nebo to nebude mít žádnej efekt a ani to nezbrzdí příbytek tuku? Povězte! |
Kdysi jsem tu četl jednu pravdivou hlášku: "Spalovače se dělí na legální a účinné"
Jen v Čechách máš desítky tisíc lidí, kteří by byli ochotni každý měsíc platit slušné sumy za ověřenou pilulku na hubnutí. Jsou to peníze, které mou klidně utratit za něco jineho
Zvyš objem kardio tréninku. To ti pomůže určitě |
Dobrá, takže když pojedu objemovej trenink s dostatkem sacharidů a zároveň zařadím kardio s dostatkem bílkovin na ochranu svalů, což je jakoby taková kombinace objemovýho a rýsovacího období, tak bych to měl vykoumat aji bez potřeby spalovačů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 1:29 pm Předmět: Re: spalovače tuků |
|
|
| Pan_Absinth napsal: | | Mablung napsal: | | Pan_Absinth napsal: | Zdravím Vás, šerifové!
Zvyš objem kardio tréninku. To ti pomůže určitě |
Dobrá, takže když pojedu objemovej trenink s dostatkem sacharidů a zároveň zařadím kardio s dostatkem bílkovin na ochranu svalů, což je jakoby taková kombinace objemovýho a rýsovacího období, tak bych to měl vykoumat aji bez potřeby spalovačů? |
Měř si objem pasu po ránu. Když se zvětšuje, moc žereš či máš málo kardia a budeš muset večer na kolo ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|