Zdravím,
už asi 5-6 týdnů, možná dýl, mě bolí na vrchu dlaně pod malíčkem, asi v polovině délky mezi zápěstím a malíčkem, jakobý někde v okolí tý kostičky pod malíčkem. Začala mě bolet když sem ohnul dlan směrem ven do strany. Bodavá, tahavá bolest. Uplně stejně mě bolela zlomenina tý samý kosti, ale na druhý ruce. Pak sem zkusil mrtvolu a bolest při tom pohybu ruky do strany se úplně vytratila. Ted to pro změnu bolí jinak. S rukou můžu v pohodě hýbat, kroutit s ní, prsty v pohodě, žádná ztuhlost, žádný otoky, žádná bolest při dotyku ani když to místo co bolí se snažím najít prstama. Bolest příjde když něco vezmu do ruky a mám při tom ohnutý zápěstí. Když se třeba shýbám pro sklenici plnou vody. Zjistil sem, že bolest jde od palce nebo spíš z pohybu palce, pokud je na něj vyvíjen tlak, směrem k předloktí. Když dostanu palec a předloktí do pravýho úhle tak, že už palec dál nejde dát, pak to začne bolet, taková tahavá hnusná bolest, někdy až bodavá bolest.
Už druhý týden se chystám k ortopedovi a nák to nevychází, kor když sou prázdniny. Tak než se tam dostanu, tak náký zkušenosti, jestli někdo nemá.
Díkes