| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fakq
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:45 pm Předmět: Sojový protein a dotaz na pumpu |
|
|
Ahoj mam dvě otázky:) Peníze nejsou (na protein - stravu mam) a proto se vas chci zeptat na sojovy izolat 90% ... kterz bzch mohl do sebe pri te cenne ladovat ve vetsim mnoystvim... Ještě mam dotaz , momentálne mam spalovař Grenade který používám jako "nakopávač" , co k němu mam dokoupit jako samotnou látku aby to byla i pumpa? Stačí kreatin nebo aakg třeba? Dík moc:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:48 pm Předmět: Re: Sojový protein a dotaz na pumpu |
|
|
| fakq napsal: | | Ahoj mam dvě otázky:) Peníze nejsou (na protein - stravu mam) a proto se vas chci zeptat na sojovy izolat 90% ... kterz bzch mohl do sebe pri te cenne ladovat ve vetsim mnoystvim... Ještě mam dotaz , momentálne mam spalovař Grenade který používám jako "nakopávač" , co k němu mam dokoupit jako samotnou látku aby to byla i pumpa? Stačí kreatin nebo aakg třeba? Dík moc:) |
No když nemáš peníze na protein a sám tvrdíš, že tu stravu máš dobrou, tak asi protein nepotřebuješ ne? A do toho máš spalovač Grenade a používáš ho jako pumpu Když nemáš peníze, tak se na nějaké spalovače a sójové proteiny vykašli a místo toho jestli fakt nutně něco potřebuješ suplementovat, tak třeba kreatin, kterej je poměrně levnej a když ti zbydou peníze, tak nějakou 80ku WPC.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
ty jsi asi spatne pochopil pyramidu vyzivy
porid si kvalitni protejn, ten je dulezitejsi nez nakopavac! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
Zapomnel jsem dodat ze spalovac jsem dostal :) stravu mam.kompletni ale jsem zvyklej na protein
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
jeden o koze, druhy o voze
pokud mas dobrou stravu, nepotrebujes protejn
rozhodne se vykasli na neco jineho, protejn je co se tyce doplnku zaklad _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
Ptam se na ten protein ne na tvoji rady ok?;) pokazdy kdyz sem se zeptal tak si mi odpovedel sracky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
mel jsi rict, ze nechces rady odmene ohledne protejnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
Staci mi rict jestli je sojovej protein (neptam se na chut) ale jestli je v pohode s aminokyselinama atd.. Toho granatu mam pulku a 100 me za nejakej prasek na pumpu.nezabije.. Ale to.nech me... Staci ten protei
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
- sojovej protein je fakt spatne rozpustnej
- ma spatnej profil AMK, tim nizkou vyuzitelnost a je pomerne tezce stravitelny
dlouho se vstrebava, takhle obecne je idealni pouze v kombinaci s jinym protakem/protakama
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:59 pm Předmět: . |
|
|
sója je sračka! _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 12:49 am Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | | sója je sračka! |
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
kdyz ti tu napiseme, ze sojovy protejn nemas brat a koupit si neco kvalitniho, poslechnes? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 10:26 am Předmět: |
|
|
Zatim sem mel amix fusion a wpc od eztrifitu abpohoda.. Jde o to ze sezenu 2kg za smesnou cenu 350kc :D proto sem rikal ze bych ho do sebe klopil furt... Nazor ste napsali ze to je sracka tak ok
. chtel sem ho jenom jako svacinovku
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
kte pumpe - powder za par korun - PHENYLETHYLAMINE / v CR spis Fenylethylamin
jestli to zkusis, dej vedet :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
To už když chceš ušetřit, bych si třeba semtam nahradil maso sojovym, ale když už protein, tak ten pořádnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |