|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukajss
|
Zaslal: so srpen 02, 2014 11:19 am Předmět: Ektomorf - gainer - začátek |
|
|
Dobrý den, hned po prázdninách ( kvuli brigádě ) chci zacit posilovat. Jsem ektomorf, za měsíc mi bude 18 let, měřím 183 cm a vazim 69-70 kg. Stravu bych už měl tak nejak sestavenou aby to tak nejak vycházelo. No ale teď nevím jak s gainerem :/ ... přesněji který gainer koupit. Na netu jsem se dočetl že výborný (snad nejlepší) je Mutant Mass Gainer - což mi přijde i výhodné to velké balení ale nekdo pise že je na nic nebo že nefunguje. Taky je prý dobry Beefmass od Extrifitu, nebo úplně jiný ? tak nevím který vzít. Budu muset jet objem a chci pribrat (no co nejvic:D) ideálně tak 10 kg ale i na nohách. Tak bych chtěl neco co mi pomůže a bude to fungovat. Samozřejmě to chci nabrat na svalech ! že :D Jinak cvicit budu 3x týdně v posilce. Tak budu rad když mi poradíte jaký gainer vzít. Dekuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: so srpen 02, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
gainer nepotrebujes, kvalitni sacharidy jsou vsude kolem tebe
obecne kdyz budes shanet nejaky suplement, doporucuju se vyhnout vsemu co ma v nazvu ,,beef,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 02, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
1, jestli mas dobry jidelnicek, tak proc gainer? (staci ti miska sacharidu k snidani a dva balicky ryze pro zacatek :-D)
2, Mutant je dobry, ale porad je to jenom "doplnek" pokud neni co doplnovat (klasicky jidelnicek) nebude k nicemu
3, a jaky mas trening???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so srpen 02, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
Obecně ti poradím, aby jsi se za tím "objemem" zbytečně moc nehnal. Jestli nemáš zkušenosti, tak stejně bude na úkor kvality a ještě z toho budeš nafouklej a unavenej.
Gainer nepotřebuješ, ale dovedu pochopit že si chceš něco zkusit. Tak kup protein. Taky ho nepotřebuješ, ale je to nejzákladnější suplement. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so srpen 02, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
- pokud 3x tydne, tak vem nejaky levny, rozdil stejne nepoznas
- mutant rozhodne nejlepsi neni, ale bude ti bohate stacit
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so srpen 02, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
gainer je super vec, nejlepe na bazi maltodextrinu a ovse.Kor ted v lete, kdy clovek nema hlad.Sacharidy jsou sice vsude kolem nas, ale kdyz se pri 400 stracis a potrebujes jich vic, tak ladovat se porad ryzi a testovinami omrzi.Nekomu muze vyhovovat navyseni tuku, ale me osobne se funguje na vice sacharidech, takze za me nejaky solidni gainer pro ektomorfa rozhodne ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
Gainer je fajn, ale dával bych ho jen po tréninku a zbytek nechal s klidem na jídle. Mutanta můžeš klidně prubnout, svoji funkci splní. Taky jsem ho měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|