práce

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - práce  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> práce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 1:33 pm    Předmět: práce Odpovědět s citátem

Chci se vás zeptat mám docela náročnou práci:
1. dost v ní nachodim
2. občas zvedám nějaké těžké věci (růžné plechy, trámy, apod...)
3. občas mě bolí ramena tricepsy předloktí například s utahování klíčem, utahování matky vrtání atd. Spíš jen cítíim bolest ramenou když třeba utahuju šroub rukou nebo něco a mám to nad hlavou může mi tato práce nějak uškodit při budování svalové hmoty nebo naopak si dělám zbytečné starosti?? K tomu ještě chodim 4x týdně do fitka. Jídel za den snim tak 6-7 jak kdy. Měl bych přidat třeba sacharidy nebo tuky aby ty svaly měli dost energie děkuju za odpovědi prosím blbé komenty si nechte vim že tohle neni taky nějaká extra otázka ale docela mě to zajímá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zbytečné starosti.
Pokud to je třeba - zvyš kalorický příjem.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 2:30 pm    Předmět: Re: práce Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Chci se vás zeptat mám docela náročnou práci:
1. dost v ní nachodim
2. občas zvedám nějaké těžké věci (růžné plechy, trámy, apod...)
3. občas mě bolí ramena tricepsy předloktí například s utahování klíčem, utahování matky vrtání atd. Spíš jen cítíim bolest ramenou když třeba utahuju šroub rukou nebo něco a mám to nad hlavou může mi tato práce nějak uškodit při budování svalové hmoty nebo naopak si dělám zbytečné starosti?? K tomu ještě chodim 4x týdně do fitka. Jídel za den snim tak 6-7 jak kdy. Měl bych přidat třeba sacharidy nebo tuky aby ty svaly měli dost energie děkuju za odpovědi prosím blbé komenty si nechte vim že tohle neni taky nějaká extra otázka ale docela mě to zajímá

Nějaký vliv to má, ale nic, co by tě mělo odradit. Akorát, víc jíst a víc dbát na regeneraci.

Co se vlivu na postavu týče, záleží ne somatypu. Pro endomorfa je tvrdá práce požehnání, mezomorf se s tím dokáže vyrovnat, ektomorf to musí přežrat . Co jsi ty?
Novic

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, předem se omlouvám, že otevírám tento topic, ale nemám v úmyslu zakládat nový kvůli jednomu dotazu...
Rád bych se Vás prosím zeptal, zdali nemáte zkušenosti s videopohovorem v ČJ, jaké otázky se tam mohou případně objevit, jestli se ptají už ke konkrétní pozici nebo čistě jen info o sobě atp.
Milcek55

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem něco mezi ekto-mezo měřim 190 cm vážim 95 kg. Denní přijem mám něco okolo 480g sachrů 200g bílkovin a asi 60g tuků trénuju jak jsem už uvedl 4x týdně. Spim tak 8 hodin denně. Co myslíte měl bych něco přidat??
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidně uber sachry a přidej tuky.
Milcek55

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak by si změnil ten jídelníček?? Kde ubrat a kde přidat??
4:45 Ihned po probuzení kloubní výživa+ 500mg Vitamín C
4:55 150g ovesných vloček, 25g strouhaný kokos, 30g ořechy, 100g jalbko
sacharidy: 123g bílkoviny 27g tuky 33g
7:20 4-5ks vajíček na tvrdo (celý) zelenina
sachairdy 4g bílkoviny 30g tuky 25g
10:15 100g rýže, maso pokaždé jiná hmotnost ale většinou těch 150g (maso smažim většinou na pánvičce a na troše oleji ale tuky z oleje nepočítám), zelenina, hořčík, vápník, zinek, b-komplex)
sacharidy 78g bílkoviny ? podle toho jaké maso a hmotnost tuky 2g
13:15 400g bílého jogurtu 120g banánu, 60g vloček
sacharidy 92g 31g bílkoviny, tuky 2g
15:00-16:15 trenink
16:30 5g BCCA 5g glutamin,500mg vitamín C, 35g maltodextrinu, 15g glukopuru, 30g 80% protein
17:30 100g rýže maso pokaždé jiná hmotnost ale většinou těch 150g (maso smažim většinou na pánvičce a na troše oleji ale tuky z oleje nepočítám) zinek, horčík B-komplex
sacharidy 78g bílkoviny podle masa tuky 2g
20:30 250g tvarohu
sacharidy 9g bílkoviny 30g tuky 1g

Rychle na stránku:

Přejdi na: