Sparing partner pro 20let slečnu z K.H.???

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sparing partner pro 20let slečnu z K.H.???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Sparing partner pro 20let slečnu z K.H.???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
renso

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 12:40 pm    Předmět: Sparing partner pro 20let slečnu z K.H.??? Odpovědět s citátem

Zdravím všechny
Kamarádka z Kutné Hory by ráda začala na sobě trochu makat, resp. premiéru jsme si v podobě Fullbody už odbyli, ale... Problém je, že já jakožto skoro-pražák jsem pro ní jakožto sparing tak nějak nepoužitelný, no a proto se ptám. Našel by se někdo, kdo o fitness a bodybuildingu něco ví a chtěl se jí ujmout? Byla by i ochotná provést to formou osobního trenérství s tím, že by dotyčnému platila vstup, čímž by ona ušetřila za osobního trenéra, no a dotyčný zase na vstupném. Pokud by někdo měl zájem, popř. o někom věděl, dejte mi prosím vědět, nejlépe sem do zpráv. Za případnou pomoc, či info předem díky ;-) Ps. Dotyčnému bych mohl skoro závidět.., nevypadá vůbec špatně :-)

Naposledy upravil renso dne po srpen 18, 2014 5:15 pm, celkově upraveno 3 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Půjdeme rovnou k věci, má přítele ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sparing partner pro 20let slečnu z K.H.???
Rychle na stránku:

Přejdi na: