Bolest hlavy pri cviceni

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest hlavy pri cviceni  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bolest hlavy pri cviceni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
reegis

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 11:07 am    Předmět: Bolest hlavy pri cviceni Odpovědět s citátem

Zdravim
Chtel bych se tu jen podelit s mou zkusenosti a byl bych rad za pripadne rady pokud nekdo mel podobny problem.

Cvicim crossfit druhym mesicem a zacalo to minuly tyden, kdy me pri double unders zacala bolet hlava ve spankove casti. Je to takova pulzujici bolest. Prikladal jsem to tomu ze spatne dycham a zadruzuju dech obcas. Dalsi narocne workouty byly vpohode bez bolesti az dneska pri prednich drepech zacala zase ta sama bolest.

Jsem v Irsku a je to tady s doktorama celkem slozite, ale kdyz bude treba tak budu muset pohledat nejakeho dobreho a zajit na rentgen nebo neco podobneho.

Nemeli jste nekdo z vas nekdy podobnou zkusenost a pripadne jak jste to resili. Mam strach aby to nebylo neco vaznejsiho, tak na par dni prestavam s cvicenim a zacnu zase pomalu a vklidu s durazem na dychani..uvidim jestli to pomuze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě při cvičení bolí hlava tak 2x do týdne, taky bolest ve spánkový oblasti a mám takový pocit zůženýho krku, jak kdybych ho měl neteklej. Na dýchání si dávám pozor, tak by mě celkem zajímalo čím to je.. jestli tlakem?
reegis

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No s krkem zadne problemy nemam a zda se mi ze to zacina bolet, kdyz si nedavam pozor na dychani a ve snaze poradne makat udelam treba dve opakovani prednich drepu na jeden nadech. A hlava poboliva cely den po tom. Treba staci jakakoliv aktivita behem dne a zase to trosku boli. Asi budu muset na ten rentgen. Jakakoliv bolest je spatna a u hlavy to plati desetinasobne. Mam z toho i trochu strach..no tak uvidime

edit: tlak jsem mel vzdycky idealni, takze v mem pripade to urcite tlakem nebude..

Rychle na stránku:

Přejdi na: