| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Flakina
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:00 pm Předmět: predavkovani bilkovinami |
|
|
Asi jsem se predavkoval bilkovinami..Co delat drzet dietu nebo nejake prasky?prosim o radu diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
flew

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
Jak se to projevuje ??? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:05 pm Předmět: Re: predavkovani bilkovinami |
|
|
| Flakina napsal: | | Asi jsem se predavkoval bilkovinami..Co delat drzet dietu nebo nejake prasky?prosim o radu diky |
Pomáhá vláknina. Ale jinak si tělo poradí, za den dva budeš v pohodě. Kolik jsi toho snědl? Většina lidí zvládne bez problémů 3 gramy/kg, hraniční je 3.5 gramu a víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
ufff, tak to je koniec, rýchlo volať 911 - pýtať si deratizačný tím _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ufff, tak to je koniec, rýchlo volať 911 - pýtať si deratizačný tím |
|
|
| nahoru |
|
 |
Flakina
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:20 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Jak se to projevuje ??? | mel jsem velke bolesti bricha ty pomalu ustupujou..na zachode jsem tak 3 x za den a zaludek je takovy podrazdeny
|
|
| nahoru |
|
 |
Flakina
|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:24 pm Předmět: Re: predavkovani bilkovinami |
|
|
| Magumi napsal: | | Flakina napsal: | | Asi jsem se predavkoval bilkovinami..Co delat drzet dietu nebo nejake prasky?prosim o radu diky |
Pomáhá vláknina. Ale jinak si tělo poradí, za den dva budeš v pohodě. Kolik jsi toho snědl? Většina lidí zvládne bez problémů 3 gramy/kg, hraniční je 3.5 gramu a víc. |
Hlidal jsem si 2,5 az 3 g na kilo ale nvm jestli nesedl protejn nebo co..Jak jsem psal bolesti bricha ty uz ustupujou zachod tak 2x3 dene a citim zaludek podrazdeny..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:26 pm Předmět: |
|
|
Ono je taky potřeba ty bílkoviny vhodně kombinovat, ale jestli sis dal štavnatej hovězí steak, zapil ho mlíkem a pro jistotu ještě zajedl tuňákem, tak z toho bych se posral taky :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:32 pm Předmět: |
|
|
- dlouhodobe staci i pulka bilkovin toho co davkujes, pokud to vhodne kombinujes a casujes, jinak si koledujes o problemy :)
,,tyhle davky leda se steroidy
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 1:40 pm Předmět: Re: predavkovani bilkovinami |
|
|
| Flakina napsal: | | Magumi napsal: | | Flakina napsal: | | Asi jsem se predavkoval bilkovinami..Co delat drzet dietu nebo nejake prasky?prosim o radu diky |
Pomáhá vláknina. Ale jinak si tělo poradí, za den dva budeš v pohodě. Kolik jsi toho snědl? Většina lidí zvládne bez problémů 3 gramy/kg, hraniční je 3.5 gramu a víc. |
Hlidal jsem si 2,5 az 3 g na kilo ale nvm jestli nesedl protejn nebo co..Jak jsem psal bolesti bricha ty uz ustupujou zachod tak 2x3 dene a citim zaludek podrazdeny.. |
Pokud nejsi v diete, tak ti stačí držet si to kolem 2 gramů - a to ti říká člověk, který zkoušel fungovat i na 4 gramech. :) Zkus ti to trochu rozložit přes den, a nepít pořád jen koktejly. Plus hodně vlákniny (i.e. ze zeleniny, ne doplněk. :)).
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Flakina napsal: | | flew napsal: | | Jak se to projevuje ??? | mel jsem velke bolesti bricha ty pomalu ustupujou..na zachode jsem tak 3 x za den a zaludek je takovy podrazdeny |
A jak víš, že to je bílkovinama? Vždyť to může být třeba jenom salmonela nebo začátek eboly, takže klid
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |