Daxter - rady s tréninky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Daxter - rady s tréninky  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Daxter - rady s tréninky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daxter

PříspěvekZaslal: út říjen 07, 2014 7:12 pm    Předmět: Daxter - rady s tréninky Odpovědět s citátem

Ahoj,
je mi 16 let a hraju beach volejbal a k tomu ještě posiluji a jezdím na kole. Chtěl bych se zeptat, jestli dělám "vše správně"...
Tréninky mám 4x týdně + 2x posilku s volejbalem (většinou skáčeme nebo posilujeme s BOSOU občas břicho a záda a ostatní svaly k podpoře dovedností ve volejbale) + turnaje o víkendech a vždy po tréninku nebo turnaji i po té posilce si jdu zacvičit na 20 - 30 minut břicho. Na tréninky jezdím vždy na kole zhruba 2 km (tam jen do kopce a zpátky jen z kopce).
Poslední dobou mě docela dost bolí nohy, cítím se pořád nějaký unavený a se silou a chutí k tréninku to jde s kopce, tak nevím, jestli to "přejde samo", nebo jestli bych měl nějaké tréninky nebo posilování vynechat.
PS: každou noc se budím s tím, že musím jít močit (2x - 3x za noc) a přes den taky močím v krátkých intervalech (skoro každou hodinu)
Budu rád za každou radu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: