|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: so srpen 23, 2014 6:45 am Předmět: vepřové maso |
|
|
Jaký máte názor na vepřové maso (libová pečeně, kýta, panenka)?? Zařadit tak 2-3x týdně do jídelníčku nebo ne? Už mě nebaví jíst pořád kuřecí ryby občas hovězí... Děkuju za názory
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 7:09 am Předmět: |
|
|
Pokud nejsi soutěžní kulturista v rýsovací dietě, tak je nesmysl jíst jen kuřecí. Naopak, je potřeba jíst všechny druhy libového masa, aby byla strava co nejpestřejší a taky aby se ti kuřecí nezhnusilo. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 7:39 am Předmět: |
|
|
Myslím, že to napsal Tsatsouline: Vajíčka jsou dobrá ze dvou důvodů - jednak kvůli bílkovinám a živinám a také zabraňují narozením kuřat :) Četl jsem, že v dnešní době to není s vepřovým tak špatné, jako tomu bývalo dříve. Takže určitě kombinovat. Dnes spíš většina nadává na kuřata :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so srpen 23, 2014 8:36 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Myslím, že to napsal Tsatsouline: Vajíčka jsou dobrá ze dvou důvodů - jednak kvůli bílkovinám a živinám a také zabraňují narozením kuřat :) Četl jsem, že v dnešní době to není s vepřovým tak špatné, jako tomu bývalo dříve. Takže určitě kombinovat. Dnes spíš většina nadává na kuřata :) |
Je to docela zajímavé, ale ani můj pes, ani kočka nechtějí odřezky kuřecího. Čuchnou si k tomu, ale nedotknou se toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so srpen 23, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Je to docela zajímavé, ale ani můj pes, ani kočka nechtějí odřezky kuřecího. Čuchnou si k tomu, ale nedotknou se toho. |
Tak to zajímavé je, protože u rodičů se po tom kočka i pes může zbláznit. Přitom najíst dostávají pravidelně :) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: so srpen 23, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Mablung napsal: |
Je to docela zajímavé, ale ani můj pes, ani kočka nechtějí odřezky kuřecího. Čuchnou si k tomu, ale nedotknou se toho. |
Tak to zajímavé je, protože u rodičů se po tom kočka i pes může zbláznit. Přitom najíst dostávají pravidelně :) |
Můj první pes se kuřecího taky ani nedotkl, druhý pes co mám teď taky ne. Čuchnou k tomu a nechají to :) Ale oba jsou Němečtí ovčáci, kteří jsou na žrádlo dost vybíraví.. ovšem hovězí polyká že by se tím udávil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|