vepřové maso

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vepřové maso  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> vepřové maso
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 6:45 am    Předmět: vepřové maso Odpovědět s citátem

Jaký máte názor na vepřové maso (libová pečeně, kýta, panenka)?? Zařadit tak 2-3x týdně do jídelníčku nebo ne? Už mě nebaví jíst pořád kuřecí ryby občas hovězí... Děkuju za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marky V.

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nejsi soutěžní kulturista v rýsovací dietě, tak je nesmysl jíst jen kuřecí. Naopak, je potřeba jíst všechny druhy libového masa, aby byla strava co nejpestřejší a taky aby se ti kuřecí nezhnusilo.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vepřové je super, nejlépe se zelím a knedlama .. a taky dobrý ho dát muslimům.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že to napsal Tsatsouline: Vajíčka jsou dobrá ze dvou důvodů - jednak kvůli bílkovinám a živinám a také zabraňují narozením kuřat :) Četl jsem, že v dnešní době to není s vepřovým tak špatné, jako tomu bývalo dříve. Takže určitě kombinovat. Dnes spíš většina nadává na kuřata :)
Riku

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus ho zařadit a uvidíš.. co by na něm bylo špatného? Tuk? Ale prosím vás, to je asi jako že z vajíček budu mít vysoký cholesterol
Mablung

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Myslím, že to napsal Tsatsouline: Vajíčka jsou dobrá ze dvou důvodů - jednak kvůli bílkovinám a živinám a také zabraňují narozením kuřat :) Četl jsem, že v dnešní době to není s vepřovým tak špatné, jako tomu bývalo dříve. Takže určitě kombinovat. Dnes spíš většina nadává na kuřata :)

Je to docela zajímavé, ale ani můj pes, ani kočka nechtějí odřezky kuřecího. Čuchnou si k tomu, ale nedotknou se toho.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Je to docela zajímavé, ale ani můj pes, ani kočka nechtějí odřezky kuřecího. Čuchnou si k tomu, ale nedotknou se toho.

Tak to zajímavé je, protože u rodičů se po tom kočka i pes může zbláznit. Přitom najíst dostávají pravidelně :)
Riku

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Mablung napsal:

Tak to zajímavé je, protože u rodičů se po tom kočka i pes může zbláznit. Přitom najíst dostávají pravidelně :)

Můj první pes se kuřecího taky ani nedotkl, druhý pes co mám teď taky ne. Čuchnou k tomu a nechají to :) Ale oba jsou Němečtí ovčáci, kteří jsou na žrádlo dost vybíraví.. ovšem hovězí polyká že by se tím udávil :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: