UP - socialni davky - poradi nekdo?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UP - socialni davky - poradi nekdo?  Úvodní stránka -> Ostatní -> UP - socialni davky - poradi nekdo?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kiersten

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 11:09 am    Předmět: UP - socialni davky - poradi nekdo? Odpovědět s citátem

Potrebovala bych poradit, jde o to ze pobiram davky hmotne nouze a prispevek na bydleni, k tomu si privydelavam na poste, kde mam smlouvu (dohodu o provedeni prace)od zari 2013 do prosince 2013 a hned nasledne mne dali smlouvu jinou ale take na poste od prosince 2013 az doposud. Jde o to ze na UP jsem dolozila jen tu první smlouvu, ale vyplatni pasky jsem dokladala každý mesic od první i druhé smlouvy.... od prvniho mesice co jsem na poste delala az doposud. Proste me nenapadlo ze když budu dokladat pravidelne privydelky ze musim nahlasit i zmenu v te smlouve. Jenze kontrola v breznu zjistila ze jsem nedolozila tu druhou smlouvu a proto me vyhodili z UP na 3 mesice od data kdy jsem nedolozila tu druhou smlouvu, tedy od prosince 2013. Muj dotaz je, pokud bych se odvolala s tim ze sice jsem nedolozila tu druhou smlouvu ale ze každý mesic jsem dokladala privydeleky, coz je podle me podstatne, ma sanci to jako odvolani uspet?

Naposledy upravil Kiersten dne čt srpen 21, 2014 12:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kiersten

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pruser je to ze na oddeleni hmotnych davek budu muset vracet jak davku hmotne nouze tak prispevek na bydleni ne jen za 3 mesice od toho prosicnce 2013 do unora 2014 ale za celych 7 mesicu od prosince 2013 az doposud, protoze ja se mela po te co sem byla vyhozena z UP po trech mesicich zaregistrovat, coz bylo nekdy v dubnu 2014, coz jsem ovsem udelat nemohla protoze to vse jsem se dozvedela az pred tydnem.

Tady bych potrebovala poradit na koho se obratit, nebo jak to udelat tak aby se to vztahovalo na 3 mesice za ktere jsem byl ve skutecnosti vyhozena a ne za cele obdobi az do soucasnosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: