Nadváha a hubnutí se zdravotními problémy

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nadváha a hubnutí se zdravotními problémy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nadváha a hubnutí se zdravotními problémy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
potvurka77

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 8:25 am    Předmět: Nadváha a hubnutí se zdravotními problémy Odpovědět s citátem

Ahoj, prošla jsem nespočet stran zde na Fóru a každý tu už něco zhubl apod.

Proto dotaz pro zkušenější.

Jsem 37/173/101...
Proč vlastně píšu. Postavu mám přesýpacích hodin. Jím co 3 hodiny,ale s výkyvy odpoledne a večer, kdy stres a nervy udělají své a já se přejím.

Mohu požádat o radu? Jsem po operacích kolene, které pro cvičení zrovna není teď ideální, do toho bolesti zad tak,že večer nemůžu moc chodit. Pracuji od 6.30 a tak cvičení ráno v 5 nedám.

Co s jídelníčkem? Prosím. Dostala jsem návrh na low-carb,ale zde se hodně píše spíše v mužském podání.

Máte někdo, prosím, radu, jak snížit váhu? Především mi jde o odpoledne. Zeleninu zrovna nemusím, občas ano,ale zvedá se mi z ní trošku žaludek. Ještě tak naloženou červenou řepu.

Omlouvám se, pokud jsem napsala něco někam,kam to nepatří. Ale hledám radu. Výživový poradce dal jídelníček. Není to ale přesné a jen unverzální, poměrně hodně pečiva.

Moc děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

musis nejdriv napsat jak se momentalne stravujes...bez prikraslovani
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 8:54 am    Předmět: Re: Nadváha a hubnutí se zdravotními problémy Odpovědět s citátem

potvurka77 napsal:
Ahoj...
Moc děkuji

dej jidelnicek, co jsi snedla za posledni tri dny, kolik toho bylo, co to bylo a v kolik hodin
pokud makas tak brzy, tak by jsi mohla mit cas odpoledne na nejaky pohyb
chapu, ze po operaci kolene a s takovou vahou to neni nejsnadnejsi, ale znam kluky, co po operaci obou menisku zase behaji nebo drepuji pekne vahy
potvurka77

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:02 am    Předmět: Re: Nadváha a hubnutí se zdravotními problémy Odpovědět s citátem

Cvičit mám prozatím zákaz, dokud nebude výsledek vyšetření, které je na konci září. Nesmím,ano mě bolesti nepustí. Mám nejspíš výhřez ploténky. Ať žije práce.

Jídelníček prakticky každý den to samé:
5.45h. Koktejl DM VitälDiet- protein mi nechutnal a do žaludku nic nedostanu.
6.45 káva + mléko
8.00 1 celozrnná bulka, 50g žervé a 50g kuřecí šunka cca 85% masa
9.30 káva + mléko
10.30 bílý jogurt 200g + 30g oves.vloček
13.00 rýře 80g + kuřecí maso, dušená zelenína nebo červená řepa v nálevu cca 200g
16.00 1 celozrnná bulka + žervé 80g
a pak začínají chutě a ujedu buď na sladkém, nebo na slaném....
Až jsem přejedená, je mi líp a večer pak už jen kafe s manželem.

Vím,že je to špatně,ale nervy hrají svojí roli.
Olejnas

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tim padem vlastne nedrzis zadny jidelnicek. Tady je kazda rada draha (=rozumej uplne zbytecna).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no mila zlata, kde neni vule (byt jsou ve hre treba nervy a stres) tak je kazdy boj predem prohrany
ten jidelnicek nevypada zle...jenom mi rekni, jaky protejn ti nechutnal?
nemuzu nejak vygooglovat ten Koktejl DM VitälDiet ale predpokladam, ze to bude nejaky sacharidak nebo protejnak...
JanaHn

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

měla bys taky večeřet.....třeba by tu chutě nebyly potom nezvladatelné.

zeleninu si zkus oblíbit, aspoň nějakou, docela zaplácne žaludek.

nevidím ani ovoce, aspoň k dopol. sváče by bylo fajn.

člověk se musí kousnout a něco prostě vydržet, oželet.....když chce vidět výsledky!!
potvurka77

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po ráno protein WPC80 od Nu3tion.
K DM VitälDiet:

Energie
Fett
davon gesättigte Fettsäuren
einfach ungesättigte Fettsäuren
mehrfach ungesättigte Fettsäuren
Kohlenhydrate
davon Zucker
Ballaststoffe
Eiweiß
Salz

1517 kJ (359 kcal)
6,0 g
1,0 g
1,2 g
3,4 g
32,0 g
27,0 g
3,6 g
42,0 g
1,64 g

849 kJ (201 kcal)
3,3 g
0,5 g
0,7 g
1,9 g
18,0 g
15,0 g
2,0 g
24,0 g
0,92 g

Vím,že to není dobře. Jen nevím,čeho se držet. Jídelníčků je všude hodně.
Woko_O

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Především si ujasni co vlastně chceš... Když dokážeš ujíždět na sladkym,nebo na slaným a chceš u toho hubnout, měla by si dokázat se kousnout a začít něco dělat..pokud tohle nedokážeš, jak už bylo řečeno, je to předem prohranej boj... Nějaky kecy o nervech a stresu..kraviny,kraviny a zase kraviny..

Jen taková otázka: proč si to nezačala řešit dřív? proč si čekala až příjdou zdravotní problémy a až pak začít hubnout? Proč se zdravému životnímu stylu nevěnuješ už delší dobu?
sk

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no je jasne, ze ve 4h najizdis na bodovou dietu, kdyz do te doby toho snis tak malo

jednak zahod zerve a bily jogurt a nahrad to treba cottagem

druhak nemas odkaz na ten koktejl co rano pijes ? ja to nikde nenasel .... uz to samo o sobe je dost podezrele

uvedom si co ktera potravina obsahuje ve smyslu obsahu sacharidu, bilkovin a tuku

lowcarb dietu bych zatim rozhodne neresil, evidentne na to nemas dostatecnou vuli :D

drzet to na nejakych 90g bilkovin, 250g sacharidu, 80g tuku ? minimalne mesic, bez uletu typu cokolada, bramburky a podobne ...

sahcaridove potraviny zaradit v dobe tveho nejvetsiho energ. vydaje .. tzn. dopoledni svacina - obed...pak je smerem k veceru omezit a zamerit se spis na bilkoviny

nemit rozepsany jidelnicek do 16h ale do 20h a dodrzovat ho
potvurka77

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
Především si ujasni co vlastně chceš... Když dokážeš ujíždět na sladkym,nebo na slaným a chceš u toho hubnout, měla by si dokázat se kousnout a začít něco dělat..pokud tohle nedokážeš, jak už bylo řečeno, je to předem prohranej boj... Nějaky kecy o nervech a stresu..kraviny,kraviny a zase kraviny..

Jen taková otázka: proč si to nezačala řešit dřív? proč si čekala až příjdou zdravotní problémy a až pak začít hubnout? Proč se zdravému životnímu stylu nevěnuješ už delší dobu?

Zhubla jsem a po úrazu páteře, zákazu cvičení a operaci kolene se mi váha vrátila. Bez pravidelného cvičení to nešlo udržet a teď stále nejde cvičit.

Rady miluji tohoto typu. Tahala jsem ve třech ženských 180kilové lidi a neměla na výběr. Ať žijí zaměstnání. Kdo nezažije, neuvěří.

Naposledy upravil potvurka77 dne st září 03, 2014 9:42 am, celkově upraveno 1 krát
potvurka77

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
no je jasne, ze ve 4h najizdis na bodovou dietu, kdyz do te doby toho snis tak malo

jednak zahod zerve a bily jogurt a nahrad to treba cottagem

druhak nemas odkaz na ten koktejl co rano pijes ? ja to nikde nenasel .... uz to samo o sobe je dost podezrele

uvedom si co ktera potravina obsahuje ve smyslu obsahu sacharidu, bilkovin a tuku

lowcarb dietu bych zatim rozhodne neresil, evidentne na to nemas dostatecnou vuli :D

drzet to na nejakych 90g bilkovin, 250g sacharidu, 80g tuku ? minimalne mesic, bez uletu typu cokolada, bramburky a podobne ...

sahcaridove potraviny zaradit v dobe tveho nejvetsiho energ. vydaje .. tzn. dopoledni svacina - obed...pak je smerem k veceru omezit a zamerit se spis na bilkoviny

nemit rozepsany jidelnicek do 16h ale do 20h a dodrzovat ho

Děkuji. Zadat do google DM VitälDiet.. odkaz mi to nevezme,jsem tu krátce.
Woko_O

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezlob se na mě,ale určitě tady nejsi jediná kdo poctivě dře a maká v práci...

Po úrazu tady lidi většinou ztrácí na váze a na hmotě... pár jedinců přibere..

Všechno je to vždycky jenom v hlavě a v odhodlání...

Bez pravidelného cvičení to nešlo udržet ...Jak nešlo? Ti to nekdo zakazal nebo co?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

potvurka77 napsal:

Zhubla jsem a po úrazu páteře, zákazu cvičení a operaci kolene se mi váha vrátila. Bez pravidelného cvičení to nešlo udržet a teď stále nejde cvičit.

Rady miluji tohoto typu. Tahala jsem ve třech ženských 180kilové lidi a neměla na výběr. Ať žijí zaměstnání. Kdo nezažije, neuvěří.

pletes se, bez vule to nejde udrzet
pokud mas nizky vydej, musis mit i nizky prijem
tohle proste neoblafnes

kdyz jsme mel v haji kotnik, tak jsem se taky skoro nemohl hybat (aspon na moje pomery) takze jsem vicemene prezival jenom na protejnovych koktejlech a udrzel jsem to
ano bylo to na palici, ale proste jina cesta nevede

kdo chce, najde cestu, kdo ne, jenom vymluvy

predne musis chtit
sk

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

woko ... jako zajimalo by me co resis

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nadváha a hubnutí se zdravotními problémy Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: