Athloon - cesta k lepsi postave

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Athloon - cesta k lepsi postave  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Athloon - cesta k lepsi postave
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
athloon

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 7:55 pm    Předmět: Athloon - cesta k lepsi postave Odpovědět s citátem

Zdravím, po dlouhém uvažování jsem se rozhodnul založit si zde treninkový log. Je mi 21let cvičím 2 roky. Když jsem začínal měl jsem váhu okolo 56 kg. Po dvou letech cvičení jsme se dostal na 70kg na které jsem se nějak zastavil. V poslední době jsem cvičení a jidlo řekněme "ojebaval" a možná proto jsem tu napsal kde doufam, že mi to pomůže poctivě jíst a cvičit. :) Většinou cvičím 4x týdně a víkendu aspoň teď přes podzim a zimu chodím hrát rekreačně nohejbal. Mým cílem je dostat se za nějaky čas na váhu okolo 85kg v nějake te slušné kvalitě :D . Tak snad mi to psaní logu vydrží co nejdéle a díky všem co obětujou nějaky ten čas při jeho čtení. :)
To by bylo něco málo o mě a hned by jsem tu napsal asi první dnešni trénink kde jsem si odcvičil nohy a lýtka.

Dřep:
16x20 kg
12x40 kg
10x60 kg
10x80 kg
8x100 kg
8x120 kg
3x140 kg
3x160 kg poslední dvě s dopomocí
8x100kg
20x60kg

Předkopy:
12x30kg
10x40kg
8x40kg
6x50kg

Legpress vleže: - nevim jestli je to přimo ono :D
10x100kg
10x130kg
8x150kg
6x170kg

Dřep na stroji potakovem oblouku jakby:
3x8xvlastní vaha + 20kg kotouč

Zakopávani vleže:
12x20kg
10x30kg
6x40 kg
5x40 kg hned potom 10x20kg

Výpony vestoje:
15x60kg
6x150kg + 10x105kg + 30x60 kg vše po sobě
6x150kg + 10x105kg + 15x60 kg vše po sobě

Zítra mám dlouho školu takže trénink nestihnu. Ve čtvrtek mě čekají prsa a k tomu si dám biceps.

Naposledy upravil athloon dne út říjen 28, 2014 8:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty drepy jsou jak hluboke?
Oddo

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by mě taky zajímalo, 70kg borec co dřepne 160kg pro tři opáčka, to se jen tak nevidí teda..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
athloon

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až dolu no ale u těch 160 poslední 2 byly už z dopomoci jsem zapoměl napsat. U těch nohou nemam problem dřepnout 160 možna to bude tím že jsem hrál 11 roku fotbal. Zase bench nezatlačím pomalu ani 80 takže mam to celkem nevyrovnané.

PS. Ještě jsem tam zapoměl dopsat 2 serie na tom dřepu :/ ale už je to ok

Naposledy upravil athloon dne út říjen 28, 2014 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

athloon napsal:
Až dolu no ale u těch 160 poslední 2 byly už z dopomoci jsem zapoměl napsat. U těch nohou nemam problem dřepnout 160 možna to bude tím že jsem hrál 11 roku fotbal . Zase bench nezatlačím pomalu ani 80 takže mam to celkem nevyrovnané.

Tím to nebude :))
otočbýk

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak hlavne ho nezesmesnujte, az natoci video, tak pak ho muzem hejtovat nebo taky ne

Rychle na stránku:

Přejdi na: