|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hugo128
|
Zaslal: ne říjen 05, 2014 3:51 pm Předmět: Gainer - nizky obshah laktozy |
|
|
Ahoj, hledam levnejsi gainer s nizkym obsahem laktozy, cca do 5 procent. Do ted jsem pozival Royal mass, ten mi hodne vyhovuje ale je na me moc drahej. Neznaze neco nekdo prosím? treba i bez prichute, ale za nejaky rozumny penize a bez laktozy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CharlesWood
|
Zaslal: ne říjen 05, 2014 7:23 pm Předmět: Re: Gainer - nizky obshah laktozy |
|
|
| hugo128 napsal: | | Ahoj, hledam levnejsi gainer s nizkym obsahem laktozy, cca do 5 procent. Do ted jsem pozival Royal mass, ten mi hodne vyhovuje ale je na me moc drahej. Neznaze neco nekdo prosím? treba i bez prichute, ale za nejaky rozumny penize a bez laktozy... |
Ultimate Nutrition - Muscle Juice Revolution 2600 , 5kg doporucuji ti prichut Cookies Cream vynikajici, je i bez jednoduchych cukru. kupoval jsem tech 5kg za 899,- a slozeni je hodne dobre podle me.
- zdroj proteinu:
Syrovatkovy koncentrat
Syrovatkovy isolat
mlecny isolat
hydrolyzovany syrovatkovy protein
vajecny isolat
micelarni kasein
mlecny koncentrat
kalcium kasein
-Zdroj sacharidu s postupnym uvolnovanim:
kukuricny maltodextrin
ryzovy maltodextrin
karbo-lyn
+ pridane travici enzymy: Protease a Lactase.
- pisou, ze diky nizkemu GI a postupnemu uvolnovani sacharidu, lze pouzivat gainer i na noc!
dystak do pm: ti muzu pak poslat primo odkaz kde jsem ho sehnal nejlevnejc a kde si ho kupuju muzes si ho koupit taky o pade draz a mas k tomu Ultimate sejkr nebo tricko oboji uz mam :DD
|
|
| nahoru |
|
 |
hugo128
|
Zaslal: ne říjen 05, 2014 10:44 pm Předmět: Re: Gainer - nizky obshah laktozy |
|
|
Cenove to vypada dobre, ale mam intelorenci laktozi a ve slozeni pises: mlecny isolat, mlecny koncentrat. Nebo myslis ze diky tem enzymu me stoho nebude spatne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po říjen 06, 2014 11:35 am Předmět: Re: Gainer - nizky obshah laktozy |
|
|
| hugo128 napsal: | | Ahoj, hledam levnejsi gainer s nizkym obsahem laktozy, cca do 5 procent. Do ted jsem pozival Royal mass, ten mi hodne vyhovuje ale je na me moc drahej. Neznaze neco nekdo prosím? treba i bez prichute, ale za nejaky rozumny penize a bez laktozy... |
Si kup vysokoprocentní protein s minimem (nebo bez) laktózy a maltodextrin, smíchej si to v žádaném poměru a máš gainer bez laktózy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: po říjen 06, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Kup si kvalitní protein. Cenově tobě dostupný
Kup si vločky. Pšeničný. Žitný. Ovesné rozmel je na prach a sám si pak vyrobit můžeš gainer podle tvojich
Představ.
A nakonec ještě ušetříš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|