|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 3:51 pm Předmět: LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! |
|
|
Aktuální stav ... necvičil sem tak dva roky tipuju  , poslední záznam sem našel ze září 2004 jak twistuju 175 na mrtvole jako dement  . Po půl roce několika hodin aerobky denně a měsíci deloadu:) a nic nedělání:
věk: 22 let
váha: 85kg
výška: 188cm
pas: 84cm
biceps: 34.5cm
prsa: 106cm
Cíle, jakmile se trochu zaběhnu a začnu pracovat, 4x týdně hodina tancování, 3x týdně fitko. Trochu víc se chcu zpevnit a nabrat nějaký svaly, ale abych neztratil rychlost u tancování.
sobota, Trénink 1
Dneska sme si šli s Drobkem tak napohodu zacvičit do modrý škeble.
Shyby 3x5
Bench 10x52.5,5x62.5,5x67.5,3x72.5,2x77.5
Tlaky s JR na šikmé lavici 8x11, 8x16, 8x21
MT 3x92.5, 3x112.5, 1x142.5, 1x162.5 miss
Trénink vcelku v klidu, benchovat budu za chvilku pěkně na mý poměry, akorát u mrtvoly mi klouzaly molitany a už sem z toho vypad. Teda já v tom nikdy nebyl, jen se vymlouvám  . Taky sem našel fotku jak sem vypadal před dvěma rokama když sem nebyl ještě tlustej. A je to teda smutný že ani tenkrát to nebylo nic moc  .
Naposledy upravil LJ dne pá září 21, 2012 5:34 am, celkově upraveno 6 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 4:03 pm Předmět: |
|
|
Nazdar Eldzeju, ty este zijes? :)
Nahodou na to jak se dlouho flakas si zvedal docela dost _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
si tlustej a to mas na 190 centi biceps 34 tak tie ruky musia byt ale tluste :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
příště si vemem magnézko a těch 162 dáš, i víc, vole:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Conan:  znáš to, život je otázka priorit.
Paprad: 5 procent tuku nemám  to je bez diskuze
Drobísek: jó, vemem magnézko a nějaký děfky, pak to pude samo
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
Strava..ať vím jak sem na tom
budíček 13.00,dřív vstávat odmítám
tři chleby s tvrdým sýrem a herkulesem 300g
Trénink 1
gainer 75g
bramborová kaše, kuřecí maso, 250g
čokoflíčky 100g,jogurt 250g
Tancování
protein 80g
prsíčka s omáčkou 100g, těstoviny 100g
tvrdý sýr 100g, 2 rohlíky
čokoflíčky 100g, jogurt 250g
Naposledy upravil LJ dne ne listopad 04, 2007 2:23 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 03, 2007 5:29 pm Předmět: |
|
|
welcome back...do období chřipek a zazimování aut svátečních řidičů...:o)
hodně štěstí při trennku ...a nesedři drobka:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so listopad 03, 2007 8:45 pm Předmět: |
|
|
Tancování
1.5h, dobrej trénink, akorát sme dělali nějaký posilování a holky si dělaly obyčejný kliky a já sem nemohl, protože sem neměl ještě po fitku sílu  . Nakonec sem stihl nakoupit jídlo, takže regulérně zdravá stava  .
Deadlift: díky pane, na chřipky seru a řídit neumím
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
Dnešní jídlo naplánovaný, v průběhu dne to případně zase upravím  :
hovězí maso 100g, rýže 150g
2x mléčná rýže 250g
kuřecí maso 100g, těstoviny 100g
čokoflíčky 100g, jogurt 250g
straciatellový tvaroh 250g
Vypadá to docela zdravě  . Mám svalovku, Drobek je líná koule, tak cvičit pudeme zase až zítra  .
Kromě toho hráli hokej brňáci. V tý jejich 6. divizi. Poznal sem to podle toho, že na nádraží naběhlo asi 200 fanoušků se sportovníma šálama na tramvaj a nechtěli ji nechat projet a začali do ní bouchat a strašit lidi v ní  .
Taky sem včera zašel na Medvídka. Nechápu proč vždycky já musím sedět metr od "autentickýho čůráckýho smíchu" a tím nemyslím ten můj. To že u zbouchnutá řvala paní vedle Drobka na celý kino "Děte do prdele já se asi smíchy poseruuuu!" to už sem zkousl. Ale včera sem prozměnu měl pána co se zásadně smál v místech, kde nic vtipnýho nebylo, začal u úvodních reklam a sral mě s tím až do titulků.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
Kometa...klasika
jinak se di někdy podívat,vedou momentálně první ligu..
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
Kde je sakra ta modra ustrica?
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne listopad 04, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
Ti agresivni fandove jsou snad vysadou Brna a az bude Kometa prohravat nebude jich ani pulka...
Kdysi jeste za dob Boby Brno chodili v horde s bubnama, vlajkama apod. z Luzanek pres mesto az na nadrazi. Samozrejme za doprovadu policie. Jeden muj znamy u Luzanek cekal na autobus a zakecal se s nejakym svym znamym v tom fanouskovskem davu, kdyz uz se ti fandove chystali jit, tak se jako rozloucili a znamy ze pujde na autobus (nebo trolej) a ti policajti ho nechteli pustit, musel s celou tou hordou jit az na nadrazi, kde se potom tak nejak rozesli... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|