|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
19losos94
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:08 am Předmět: Málo svalů, málo tuku, nevypadám dobře |
|
|
Čaute. Mal by som jednu, možno trochu netradičnú otázku, ktorá ma zaujíma a neviem najsť odpoveď.
Ako si mám vysvetliť, resp. čím to môže byť, že prístroj InBody mi ukázal nejakých 9-10% tuku no ak si porovnám niektorých iných ľudí, prípadne tie internetové obrázky s podobným percentom, tak som na tom podstatne horšie čo sa týka vzhľadu.
- Inak som endomorf, momentálne po diéte 171cm a 69kg.
Ďakujem za odpovede. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hanis
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
Bez fotky těžko hodnotit. Už jsem ale taky viděl výsledek z InBody, kde měl borec záhadně naměřený jednociferný % tuku, reálně ale měl ale s trochou dobré vůle tak ke 20 %.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po listopad 10, 2014 5:53 pm Předmět: |
|
|
| LaFontaine napsal: | | Bez fotky těžko hodnotit. Už jsem ale taky viděl výsledek z InBody, kde měl borec záhadně naměřený jednociferný % tuku, reálně ale měl ale s trochou dobré vůle tak ke 20 %. |
To je strašně individuální, ono to ani nemuselo naměřit blbě (což samozřejmě mohlo), ale hodně záleží, jak má kdo ten tuk rozloženej, kolik má svalů atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Bez fotky těžko hodnotit. Už jsem ale taky viděl výsledek z InBody, kde měl borec záhadně naměřený jednociferný % tuku, reálně ale měl ale s trochou dobré vůle tak ke 20 %. |
InBody neni neomylný, ale takovou chybu jako 10% ti neudělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|