Doplněk stravy pro šlachy,vazy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplněk stravy pro šlachy,vazy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doplněk stravy pro šlachy,vazy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Genro

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2014 3:54 pm    Předmět: Doplněk stravy pro šlachy,vazy Odpovědět s citátem

Cvičím už něco přes 2 roky. Tady je můj rozvrh, který už jedu zhruba půlrok:
Po: prsa, biceps, břicho
Út: triceps, ramena, trapézy, břicho
Čt: břicho (full), záda,
Pá: prsa, biceps, břicho
So: Nohy, předloktí
(Věk 24, váha 73kg, 178cm)

Doteď jsem cvičil bez problémů/zranění, nicméně během posledních 3týdnů jsem si natáhl prsní sval a pak když jsem zvedal 15kg kotouč ze země tak mě přitom pichlo v rameni a vypadá to taky na nějaké natažené úpony. Věřím že nějakým nekvalitním rozcvičením to nebude, protože to vždy provádím pořádně
Se svalovými zraněními obecně jsem nicméně měl problémy už dříve když jsem hrával fotbal a právě kvůli těmto početným zraněním jsem toho taky musel nechat. Teď si samozřejmě od cvičení dám pauzu aby se to dalo dohromady, co ale chci je nějaký doplněk stravy který mi pomůže aspoň lehce předejít takovým problémům do budoucna. Přes fora apod jsem našel produkty které jsou spíše zaměřeny na klouby jak na vazy (GS Condro apod). Co jsem se dočetl tak hlavní sloužkou pro vazy/šlachy je Kolagenní bílkovina (hydrolyzát želatiny).
Také jsem si našel 2 produkty které by mohli možná být ideálními kandidáty a to Flexit Drink a Prom-In Gelatine + Coral Calcium
. Kdaždý má nicméně uplně jiný poměr této látky na dávku. Zajímal by mě váš názor který z těchto produktý bude lepší, nebo jestli víte ještě o nějakém jiném který by byl vhodnější popř. osobní zkušenosti?
Předem díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zacinamposilovat

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se koupit čistý MSM, glukosamin, chondroitin i kolagen, vyjde to levněji a můžeš si dávkovat podle potřeby, bez zbytečných příměsí a sladidel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: